Αθλητισμός » «Δεν μπορούμε να κατανοήσουμε τη μη αδειοδότηση»

«Δεν μπορούμε να κατανοήσουμε τη μη αδειοδότηση»

«Δεν μπορούμε να κατανοήσουμε τη μη αδειοδότηση»

Το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης απάντησε στην ΑΕΛ, μετά την πρόσφατη επιστολή της τελευταίας και ουσιαστικά δηλώνει τη μη κατανόησή του στην απόφαση της Επιτροπής Αδειοδότησης να μην αδειοδοτηθεί η ΠΑΕ ΑΕΛ, από τη στιγμή που η προηγούμενη ΠΑΕ δεν έχει πλέον κανέναν αθλητικό σκοπό όπως επισημαίνεται και στα σχετικά έγγραφα.

Μετά από αυτό η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοίνωσε τα εξής:

«1. Απάντηση σε ανταγωνίστριες ΠΑΕ, περίεργους τύπους και κυρίες που έχουν αναλάβει «εργολαβικά», με ό,τι σημαίνει αυτό, τη μη αδειοδότηση της ΠΑΕ ΑΕΛ.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ δημοσιοποιεί την επίσημη απάντηση του Υπουργείου Ανάπτυξης προς της Ερασιτεχνική ΑΕΛ – ΠΑΕ ΑΕΛ.

Κατόπιν αυτής της επίσημης τοποθέτησης του Υπουργείου Ανάπτυξης η ΠΑΕ ΑΕΛ δηλώνει κατηγορηματικά ότι όποιος τολμήσει από σήμερα είτε ως μέλος επιτροπής, είτε ως δικηγόρος για να παίρνει κανένα μεροκάματο να αμφισβητήσει τη βεβαία αδειοδότηση της ΠΑΕ ΑΕΛ θα έχει να αντιμετωπίσει το νομικό τμήμα της ΠΑΕ ΑΕΛ και κυρίως τους χιλιάδες οπαδούς της.

2. Το νομικό τμήμα της ΠΑΕ ΑΕΛ με επικεφαλής τον κ. Κούγια και τους συνεργάτες του σήμερα θα κοινοποιήσει το ως άνω επίσημο έγγραφο της Ελληνικής Δημοκρατίας τόσο στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού όσο και στην Επιτροπή Αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ.

64356423643564356356

 

 

3. Το περιεχόμενο του εγγράφου το οποίο κοινοποιήθηκε έχει δύο σκοπούς:

 

Α) Ο πρώτος είναι να λάβει γνώση η ΕΕΑ και η Επιτροπή Αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ του ως άνω εγγράφου το οποίο δημοσιοποιείται αυτούσιο στην ανακοίνωση και

Β) Να γίνει γνωστό ότι η ΠΑΕ ΑΕΛ έχει υποβάλλει αίτηση εξαιρέσεως του μέλους της Επιτροπής κας Μαρούπα.

Το έγγραφο το οποίο κοινοποιήθηκε στην ΕΕΑ και στην Επιτροπή Αδειοδοτήσεων είναι το εξής:

 

878467857856785

Διαβάστε επίσης