Αρχική » Αθλητισμός » Βόλεϊ: Επιτυχημένη η πρώτη χρονιά της ΑΕΛ

Βόλεϊ: Επιτυχημένη η πρώτη χρονιά της ΑΕΛ

Βόλεϊ: Επιτυχημένη η πρώτη χρονιά της ΑΕΛ

Το σωματείο της ΑΕΛ πραγματοποίησε φέτος την επανέναρξη του τμήματος βόλεϊ, στο πλαίσιo της εκπροσώπησης του μεγάλου Σωματείου και στα τρία δημοφιλή ομαδικά αθλήματα (Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Βόλεϊ).

Στο πλαίσιο δράσης, φέτος λειτούργησαν για πρώτη φορά Ακαδημίες Βόλεϊ, στις οποίες εγγράφηκαν περισσότερα των 75 κοριτσιών και αγοριών που αγαπούν το άθλημα και την ΑΕΛ, θέλοντας να συνδυάσουν την εκπαίδευσή τους στα μυστικά του αθλήματος υπό την επίβλεψη έμπειρων και καταξιωμένων προπονητών, με την αγάπη τους για το μεγάλο Σωματείο της πόλης και τα ιδανικά που πρεσβεύει.

Πριν από λίγες ημέρες η ΑΕΛ πραγματοποίησε Εσωτερικό Τουρνουά Ακαδημιών Βόλεϊ της ΑΕΛ στο γυμναστήριο του 33ου Δημοτικού Σχολείου, στο οποίο γονείς και φίλοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν νεαρές αθλήτριες του Σωματείου σε φιλικά παιχνίδια μεταξύ τμημάτων, τα οποία πραγματοποιήθηκαν υπό την επίβλεψη του αρχιπροπονητή Αστέριου Πατσιαούρα και του προπονητή Άρη Σαμιώτη.

ΑΕΛ ΒΟΛΕΪ (1)Ο κ. Πατσιαούρας μας δήλωσε: «Η φετινή πρώτη χρονιά στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, καθώς περισσότερα των 70 νεαρών αθλητών και αθλητριών εμπιστεύτηκαν τις ακαδημίες της ΑΕΛ στη πρώτη μόλις χρονιά λειτουργίας τους. Φυσικά μεγάλο ρόλο έπαιξε η εμπιστοσύνη των γονέων στο Σωματείο της ΑΕΛ, το οποίο έχει αποδείξει και στα προηγούμενα χρόνια στα τμήματα ποδοσφαίρου και μπάσκετ ότι λειτουργεί με γνώμονα τον παιδαγωγικό χαρακτήρα που πρέπει να έχει η εκπαίδευση των αθλητών. Οι αθλητές μαθαίνουν από μικροί ότι η νίκη δεν αποτελεί αυτοσκοπό, αλλά υπερέχει η διαμόρφωση αθλητικού ήθους το οποίο εκφράζεται μέσα από τον ευγενή ανταγωνισμό, με σεβασμό προς τον αντίπαλο, και με ανάπτυξη ομαδικού πνεύματος και αλληλοσεβασμού προς τους συναθλητές μας και τους προπονητές μας. Το ζητούμενο για τις ακαδημίες της ΑΕΛ είναι να μεταλαμπαδεύονται στους αθλητές μας τα ιδανικά που χαρακτήρισαν την ιστορική πορεία της ΑΕΛ και διαμόρφωσαν τη κουλτούρα των φίλων της: Η επιδίωξη της επιτυχίας μέσα από τη προσωπική διαρκή βελτίωση, πάντα με σεβασμό στους κανόνες και στον αντίπαλο και με ομαδικό πνεύμα. Είναι χαρά μας που οι γονείς έχουν εμπιστευτεί τα παιδιά τους στις Ακαδημίες μας, μας τιμά αυτό και υποσχόμαστε ότι δε θα τους απογοητεύσουμε.»

Μετά την επιτυχημένη πρώτη χρονιά, η ΑΕΛ θα επιδιώξει την έναρξη και νέων τμημάτων σε διάφορα γυμναστήρια της πόλης πριν την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Info: Γραφεία ΑΕΛ, Μεγ. Αλεξάδρου 35, 3ος όροφος. τηλ. 2410255944.

 

Επιστροφή επάνω