Αρχική » Λάρισα » Στην τελική ευθεία για το συνέδριο το ΠΑΣΟΚ

Στην τελική ευθεία για το συνέδριο το ΠΑΣΟΚ

Στην τελική ευθεία για το συνέδριο το ΠΑΣΟΚ

ΦΩΤ. ΑΡΧΕΙΟΥ

Από την ΝΟΕΣ ΠΑΣΟΚ ΛΑΡΙΣΑΣ  ανακοινώνονται  τα εξής: Με τη συνεδρίαση της Γραμματείας της Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου (Ο.Ε.Σ), στις 30/4/2015 έχουμε εισέλθει στην τελική φάση της πορείας μας προς το 10ο Συνέδριο. Η διαδικασία και το χρονοδιάγραμμα για το Συνέδριό μας είναι:

1.                 Το 10ο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ θα διεξαχθεί την Παρασκευή , Σάββατο και Κυριακή (5,6,7 Ιουνίου 2015) στο Γήπεδο του Πανελληνίου ( Πεδίο του Άρεως).

2.                 Το μητρώο Μελών κάθε Οργάνωσης αποτελείται από τα μέλη και φίλους που θα επιβεβαιώσουν τα στοιχεία τους ή θα συμπληρώσουν αίτηση εγγραφής μέχρι την Τετάρτη 20 Μαΐου.

3.                 Το μητρώο κάθε Οργάνωσης θα είναι ανοιχτό και κατά την μέρα της ψηφοφορίας για την ανάδειξη των Συνέδρων με την προϋπόθεση βέβαια, ότι κάθε ενδιαφερόμενος για συμμετοχή του στη διαδικασία, με αίτησή   του θα αιτείται την εγγραφή του στο μητρώο Μελών του κόμματος.

4.                  Σε Δήμους που οι χώροι ψηφοφορίας είναι παραπάνω του ενός όλοι οι μη εγγεγραμμένοι στο μητρώο μελών  μπορούν να ψηφίσουν σε ένα μόνον προκαθορισμένο χώρο, απ΄ τους χώρους που ορίζει η Ν.Ε. Δικαίωμα του Εκλέγειν έχουν τα μέλη και οι φίλοι του Κόμματος.

5.                 Δικαίωμα του Εκλέγεσθαι ως αντιπρόσωποι στο Συνέδριο έχουν μόνο τα μέλη του Κόμματος.

6.                 Την Κυριακή 24 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί η ψηφοφορία για την Εκλογή αντιπροσώπων στο Συνέδριο.

7.                 Οι υποψηφιότητες για Σύνεδρους υποβάλλεται μέχρι και την Παρασκευή 22 Μαΐου και ώρα 10.00 μμ στις Ν.Ε. ή Σ.Ε. ηλεκτρονικά στο email organotiko@pasok.gr  ή στο fax 2103665189

8.                 Οι χώροι διεξαγωγής των εκλογικών διαδικασιών θα γίνουν γνωστοί μέχρι τη Τέταρτη 20 Μαΐου.

Αγαπητοί Σύντροφοι και Συντρόφισσες η παρουσία όλων κρίνεται απαραίτητη στην διαδικασία για την εκλογή συνέδρων για να συνδιαμορφώσουμε μαζί την επόμενη μέρα για το ΠΑΣΟΚ.

Επιστροφή επάνω