Αρχική » Κόσμος » Μαρτυρία-σοκ προκαλεί κινητοποίηση για την υπόθεση του μικρού Μπεν

Μαρτυρία-σοκ προκαλεί κινητοποίηση για την υπόθεση του μικρού Μπεν

Μαρτυρία-σοκ προκαλεί κινητοποίηση για την υπόθεση του μικρού Μπεν

Συγκλονιστικές εξελίξεις στην υπόθεση του Μπεν, μετά από τηλεφώνημα από νεαρό άνδρα αναφέροντας ότι μοιάζει πολύ με τις φωτογραφίες της αστυνομίας.

Η εκπομπή «Φως στο τούνελ» της Αγγελικής Νικολούλη στον Alpha, φιλοξένησε, το βράδυ της Παρασκευής, την Κέρι Νίντχαμ, μαμά του μικρού Μπεν, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν πριν από 24 χρόνια στην Κω, τη γιαγιά του Κριστίν, την αδερφή του Λιάνα αλλά και τον αστυνομικό του τμήματος του νότιου Γιορκσάιρ Μάθιου Φένγουικ.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του βρετανικού τύπου, μετά την προβολή της εκπομπής και τη συγκινητική έκκληση της οικογένειας για βοήθεια, η αστυνομία του νότιου Γιορκσάιρ δήλωσε πως δέχτηκε πληθώρα τηλεφωνημάτων σχετικών με την υπόθεση του Μπεν Νίντχαμ.

Ένα από αυτά τα τηλεφωνήματα, ωστόσο, έγινε από έναν νεαρό 24 χρόνων, ο οποίος δήλωσε στην αστυνομία πως έμοιαζε εξαιρετικά με την ενήλικη εκδοχή του Μπεν. Η κινητοποίηση της βρετανικής αστυνομίας ήταν άμεση, όπως αναφέρει και η αγγλική Daily Mail.

Ο Μπεν από το Σέφιλντ είχε εξαφανιστεί όταν ήταν μόλις 21 μηνών, κατά τη διάρκεια των οικογενειακών διακοπών στην Κω και τώρα οι αρχές της αγγλικής αστυνομίας θα πάρουν DNA από τον νεαρό για να δουν αν όντως είναι αυτός.

Σε έντονα φορτισμένο κλίμα, η μητέρα του Κέρι Νίνταμ τόνισε ότι τώρα που οι ελληνικές και οι βρετανικές αρχές συνεργάζονται είναι αισιόδοξη ότι θα υπάρξουν κάποια αποτελέσματα. Η ίδια δήλωσε χαρακτηριστικά πως μια φωνή μέσα της της λέει ότι ο Μπεν θα βρεθεί.

ΠΗΓΗ:

 

Επιστροφή επάνω