Αρχική » Οικονομία » Ο μεγαλύτερος θερινός κινηματογράφος στην Ελλάδα! (φωτ)
ΜΕ… «ΛΑΡΙΣΙΝΟ ΑΡΩΜΑ» ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ

Ο μεγαλύτερος θερινός κινηματογράφος στην Ελλάδα! (φωτ)

Ο μεγαλύτερος θερινός κινηματογράφος στην Ελλάδα! (φωτ)

“Ήδη έχουμε κλείσει σχεδόν όλες τις μεγάλες θεατρικές παραστάσεις που παιζόταν το χειμώνα στην Αθήνα και οι οποίες αναμένεται να επισκεφτούν το καλοκαίρι τη σκηνή μας, όπως επίσης και θέατρο σκιών και παιδικά θέατρα για τους μικρούς μας φίλους”

Του Λευτέρη Παπαστεργίου

Ήταν δυο χρόνια περίπου πριν όταν δυο επιχειρηματίες, ο ένας από την Καβάλα και ο άλλος από τη Λάρισα, ένωσαν τις δυνάμεις τους και αποφάσισαν να πράξουν το «αυτονόητο» για κάθε σοβαρό επιχειρηματία που σέβεται τη δουλειά του: να καλύψουν το κενό που βρήκαν σε μια συγκεκριμένη αγορά.

Είναι αλήθεια πως στην αγορά του κινηματογράφου τα τελευταία χρόνια αντανακλούσαν μερικές από τις μεγάλες κακοδαιμονίες που συναντά κανείς σε πολλές ελληνικές επιχειρήσεις: υπερχρέωση, εσωστρέφεια, αλόγιστη δαπάνη, ερασιτεχνισμός. Είναι επίσης αλήθεια πως ειδικά στην αγορά της Λάρισας υπήρχε χώρος για την ανάπτυξη μιας κινηματογραφικής επιχείρησης αφού εντός του ιστού της πόλης δεν υπήρχε τίποτα.

ΣΙΝΕΜΑ ΝΕΟΙ ΠΟΡΟΙ (3)Κάπως έτσι με όρεξη, σχέδιο και επαγγελματική εμπειρία που βασίζεται σε χρόνια ενασχόληση με το αντικείμενο, οι δυο επιχειρηματίες αποφάσισαν να επενδύσουν, ζωντανεύοντας τον παλιό κινηματογράφο Victoria, ένα μέρος συνδεδεμένο με τις αναμνήσεις των περισσότερων Λαρισαίων άνω των 30. Η επένδυσή τους εντυπωσιακή, όπως εντυπωσιακή και η ανταπόκριση των Λαρισαίων, οι οποίοι μέσα στα δυο αυτά χρόνια κατέστησαν την επιχείρηση κερδοφόρα, δίνοντας τους το μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς.

Τώρα, οι δυο επιτυχημένοι επιχειρηματίες, ετοιμάζονται για ένα ακόμη μεγαλόπνοο πρότζεκτ: τη δημιουργία του μεγαλύτερου θερινού κινηματογράφου στην Ελλάδα, σε έκταση την οποία ήδη έχουν κλείσει στους Νέους Πόρους.

«Γνωρίζω τη δυνατότητα της περιοχής, όπως επίσης γνωρίζω πολύ καλά τις δυνατότητες τις δικιές μας» θα πει, μιλώντας στη Larissanet, ένας εκ των ιδιοκτητών. «Η πόλη της Λάρισας είναι μια πόλη με υπέροχους ανθρώπους, απαιτητικούς, οι οποίοι όμως ξέρουν να εκτιμάνε. Τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν στην προσπάθειά μας να στήσουμε κάτι άκρως επαγγελματικό το οποίο να ικανοποιεί και τον πιο δύσκολο επισκέπτη», συνεχίζει ο επαγγελματίας, αποκαλύπτοντας μας τα θερινά του σχέδια.

«Ο θερινός κινηματογράφος Victoria cinema Νέοι Πόροι θα είναι ο μεγαλύτερος στην Ελλάδα. Με τα τελευταίας τεχνολογίας ψηφιακά συστήματα 3d προβολής και τα πιο εξελιγμένα ηχητικά συστήματα Dolby digital surround, με μεγάλη οθόνη προβολής 13μ * 6,5 μ και μια από τις μεγαλύτερες σκηνές για να φιλοξενηθούν  παιδικές θεατρικές παραστάσεις, θέατρο σκιών αλλά και οι καλύτερες θεατρικές παραστάσεις με τους αγαπητούς μας πρωταγωνιστές. Ήδη έχουμε κλείσει σχεδόν όλες τις μεγάλες θεατρικές παραστάσεις που παιζόταν το χειμώνα στην Αθήνα και οι οποίες αναμένεται να επισκεφτούν το καλοκαίρι τη σκηνή μας, όπως επίσης και θέατρο σκιών και παιδικά θέατρα για τους μικρούς μας φίλους.

ΣΙΝΕΜΑ ΝΕΟΙ ΠΟΡΟΙ (2)

Η κρίση θέλει επίθεση, πάντα όμως σε συνετά πλαίσια και με κινήσεις καλά μελετημένες. Είμαστε μια επιχείρηση νοικοκυρεμένη με άκρως επαγγελματικό προσανατολισμό»

Φυσικά στο διάλειμμα μπορείτε να απολαύατε στο κυλικείο το πιο μυρωδάτα ποπ κορν, νάτσος με την γνωστή σάλτσα τυριού αλλά και bbq, φρεσκοστυμμένη λεμονάδα αλλά και σπιτικές λιχουδιές, χειροποίητα σουβλάκια και πατάτες, το πιο δροσερά ροφήματα αλλά και μεγάλη προκοίλια από παγωμένες μπύρες. Οι αναπαυτικές μας καρέκλες σκηνοθέτη αλλά και οι δυο θέσεων love seat σεζλόνγκ  μας σας περιμένουν στο Victoria cinema θερινός Νέοι Πόροι από τις αρχές του Ιουνίου».

ΣΙΝΕΜΑ ΝΕΟΙ ΠΟΡΟΙ (1)Το εντυπωσιακό στην όλη επενδυτική απόπειρα είναι πως αυτή πραγματοποιείται σε μια χρονική περίοδο όπου επικρατεί η απαισιοδοξία και όλα έχουν «παγώσει» στην αγορά. «Η κρίση θέλει επίθεση, πάντα όμως σε συνετά πλαίσια και με κινήσεις καλά μελετημένες. Είμαστε μια επιχείρηση νοικοκυρεμένη με άκρως επαγγελματικό προσανατολισμό», μας λέει ο ιδιοκτήτης των Victoria Cinemas, στέλνοντας μήνυμα αισιόδοξο, σε μια δύσκολη εποχή.

Μικρή λεπτομέρεια: μου ζητάει εξ αρχής να μην γράψω καθόλου το όνομά του στο ρεπορτάζ:

«Δεν έχει καμία σημασία. Παρουσιάζουμε τη δουλειά μας και όχι τον εαυτό μας».

«Ναι, αλλά κάθε επιχείρηση αντανακλά και την προσωπικότητα του ιδιοκτήτη της», αντιτείνω.

«Φυσικά, αλλά αυτό πρέπει να ενδιαφέρει λίγους…» μου απαντά.

Τελικά είναι μάλλον αυτές οι μικρές λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά, σκέφτομαι, πριν του δώσω ραντεβού για την έναρξη στους Νέους Πόρους.

Θα είμαστε εκεί!

ΣΙΝΕΜΑ ΝΕΟΙ ΠΟΡΟΙ (5) ΕΝΤΥΠΗ LARISSANET

Επιστροφή επάνω