Λάρισα » Συνάντηση με τον π. Φιλόθεο Φάρο
ΚΟΣΜΟΣΥΡΡΟΗ ΣΤΟ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΕΙΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

Συνάντηση με τον π. Φιλόθεο Φάρο

Συνάντηση με τον π. Φιλόθεο Φάρο

Με λόγο αφοπλιστικά κατανοητό, τολμηρό αλλά και αυτοκριτικό ο πατήρ Φιλόθεος Φάρος, συγγραφέας και ψυχοθεραπευτής εξύφανε την «Τέχνη της ζωής», καθηλώνοντας όσους παραβρέθηκαν το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης στο κατάμεστο «Χατζηγιάννειο»! Συζυγικές σχέσεις, επικοινωνία στην οικογένεια, ανατροφή των παιδιών, bulling, εγωκεντρισμός των γηραιότερων, απενοχοποίηση του έρωτα, έρωτας κοινωνίας και ένωσης, κ.ά βρέθηκαν στο επίκεντρο της διάλεξής του, ενώ δεν δίστασε να αναφερθεί στις σχέσεις μίσους των δικών του γονιών, παρότρυνε όλους στην αναζήτηση σωστών καθοδηγητών, κι αποδέχτηκε την αδυναμία κάποιων κληρικών να άγουν πνευματικά το ποίμνιό τους.

Φ. ΦΑΡΟΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΕΙΟ (2) Φ. ΦΑΡΟΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΕΙΟ (11) Φ. ΦΑΡΟΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΕΙΟ (8) Φ. ΦΑΡΟΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΕΙΟ (3)Στην εκδήλωση χαιρετισμό απηύθυνε ο αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Αλέξανδρος Μπατζανούλης.

Τον συγγραφέα προλόγισε ο καθηγητής, ακαδημαϊκός υπεύθυνος του προγράμματος Erasmus Plus του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Δημήτρης Κουρέτας.

Την εκδήλωση συνδιοργάνωσαν το τμήμα Εrasmus του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, η Αντιδημαρχία Παιδείας Νεολαίας και Πολιτισμού Λάρισας και το βιβλιοπωλείο «Γνώση».

Διαβάστε επίσης: