Παραπολιτικά » Πόσο κοστίζει η BMW του Δραγασάκη

Πόσο κοστίζει η BMW του Δραγασάκη

Πόσο κοστίζει η BMW του Δραγασάκη

Ιδιαίτερα ενοχλημένος εμφανίζεται ο Γιάννης Δραγασάκης από τα δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι κυκλοφορεί με την υπερπολυτελή, αλεξίσφαιρη BMW που χρησιμοποιούσε για τις μετακινήσεις του ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Μάλιστα, όπως αναφέρει ο Βηματοδότης, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης ζήτησε από τους συνεργάτες του να μάθουν πόσο κοστολογείται στο εμπόριο το αυτοκίνητο με το οποίο μετακινείται.

«Πολύ ενόχλησε τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Ι. Δραγασάκη που ορισμένοι μπέρδεψαν την (ταπεινή) υπουργική του BMW με τη θωρακισμένη και αλεξίβομβη μνημονιακή BMW που χρησιμοποιούσαν οι υπουργοί Οικονομικών των κυβερνήσεων ΠαΣοΚ και ΝΔ, αξίας 750.000 ευρώ. Την «Μπέμπα» του ο κ. Δραγασάκης την απέκτησε, λέει, δανεική από την Αστυνομία (την προόριζαν για… περιπολικό) και ούτε θωρακισμένη είναι, ούτε βεβαίως αλεξίβομβη.

Για να είναι ήσυχος ότι ως αριστερός αντιπρόεδρος μιας αριστερής κυβέρνησης δεν κυκλοφορεί με υπερπολυτελές αυτοκίνητο έβαλε τους συνεργάτες του να μάθουν πόσο στοιχίζει μεταχειρισμένη στο εμπόριο. Ένας του είπε 8.000 ευρώ και άλλος ‘μπορεί να πιάσει τα 9.000 με το ζόρι’ και ηρέμησε ο άνθρωπος».

tovima.gr

Διαβάστε επίσης: