Θεσσαλία » Πανελλαδικές: Στην τελική ευθεία 7.100 Θεσσαλοί υποψήφιοι
ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΛ. ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ

Πανελλαδικές: Στην τελική ευθεία 7.100 Θεσσαλοί υποψήφιοι

Πανελλαδικές: Στην τελική ευθεία 7.100 Θεσσαλοί υποψήφιοι

Στο πλαίσιο της εποπτείας και του συντονισμού της άρτιας διοργάνωσης των Πανελλαδικών εξετάσεων στη Θεσσαλία, ολοκληρώνεται την Πέμπτη, στο Βόλο,
ο κύκλος των συσκέψεων της Περιφερειακής Διευθύντριας Εκπαίδευσης, με τους Δ/ντες Β/μιας Εκπ/σης, τους προέδρους και τις επιτροπές των εξεταστικών και των βαθμολογικών κέντρων όλων των νομών.

Σε σχετική ανακοίνωση επισημαίνονται τα εξής:

«Η Περιφερειακή Δ/νση Εκπ/σης, οι Δ/νσεις Β/θμιας Εκπ/σης και οι εκπαιδευτικοί είναι έτοιμοι και θα καταβάλλουν κάθε προσπάθεια έτσι ώστε να εξασφαλιστεί η διεξαγωγή και των φετινών Πανελλαδικών εξετάσεων με άρτια και αδιάβλητη διαδικασία για τους 7100 υποψηφίους στα 75 εξεταστικά κέντρα της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Η Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης, κ. Ελένη Αναστασοπούλου, σε μήνυμά της εύχεται καλή επιτυχία στους μαθητές και καλή δύναμη, τόσο στους ίδιους όσο και στους γονείς τους, ενόψει της δοκιμασίας των Πανελλαδικών εξετάσεων. Με ηρεμία και ψυχραιμία να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους σ’ αυτή τη μάχη που κρίνει σε σημαντικό βαθμό το μέλλον τους, αλλά δεν το καθορίζει.

Εύχεται επίσης και πιστεύει ότι θ’ ανταπεξέλθουν, με νηφαλιότητα κι αυτοπεποίθηση και σ’ αυτόν τον αγώνα, θα του δώσουν τις διαστάσεις που του ταιριάζει και τέλος ότι θα ονειρεύονται και θ’ αγωνίζονται για το μέλλον τους με πίστη στις δυνατότητές τους και στη δύναμη της νιότης.

Εξάλλου, «το μέλλον ανήκει σ’ αυτούς που πιστεύουν στα όνειρά τους» E. Roosevelt».

Διαβάστε επίσης: