Αρχική » Αθλητισμός » «Όχι στον αποπροσανατολισμό»
Ο ΚΩΣΤΑΣ ΠΗΛΑΔΑΚΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ

«Όχι στον αποπροσανατολισμό»

«Όχι στον αποπροσανατολισμό»

Τη δική του απάντηση για τα όσα του καταλογίζει η ΠΑΕ ΑΕΛ, έδωσε ο πρώην μεγαλομέτοχος της «βυσσινί» εταιρίας, κ. Κώστας Πηλαδάκης επισημαίνοντας:

«Ο κ. Πλεξίδας και οι συνεργάτες του έχουν συνηθίσει τον κόσμο σε ανακρίβειες και ψέματα, προφανώς για να καλύψουν την διοικητική τους ανυπαρξία.

Η εκκαθάριση έχει περαιωθεί και ολοκληρωθεί από τα μέσα Αυγούστου με πρακτικό που υπογράφτηκε και από το Δ.Σ του σωματείου, πρακτικό το οποίο μαζί με τον τελικό ισολογισμό κατατέθηκαν στο αρμόδιο τμήμα του υπουργείου ανάπτυξης, λίγες μέρες μετά αφότου εκποιήθηκε και το τελευταίο πάγιο στοιχείο.

Η πράξη αυτή -μαζί με τελικά συμπληρωματικά στοιχεία που ζητήθηκαν από το υπουργείο – ήταν και η τελευταία των εκκαθαριστών για την ολοκλήρωση της εκκαθάρισης και διαγραφής της από το ΜΑΕ. Η διαγραφή της εταιρείας είναι μια εσωτερική διαδικασία του υπουργείου που δεν επιτρέπονται ιδιαίτερες παρεμβάσεις, παρ’ όλα αυτά στάλθηκε εξώδικο προ τριμήνου με ερώτημα – μεταξύ άλλων – «γιατί δεν διαγράφεται η εταιρεία;» χωρίς καμία απάντηση. Η ευθύνη της μη διαγραφής της εταιρείας είναι του υπουργείου και αυτών που κάνανε μηνύσεις και διάφορες δηλώσεις για δήθεν ελέγχους και ποινικές ευθύνες.

Δεν θα δικαιολογηθούμε για ένα ακόμη ψέμα στα τόσα και τόσα που έχουν ειπωθεί. Η εκκαθάριση έχει περαιωθεί και ας ψάξουνε άλλες αιτιολογίες αποπροσανατολισμού του κόσμου, όπως τις καταγγελίες παιχτών και τις σκιώδης πράξεις στην ολοκλήρωση τυπικών διαδικασιών, πράξεις που βαραίνουν πολλούς».

Κ. Πηλαδάκης

Επιστροφή επάνω