Αρχική » Οικονομία » Φοιτητικός διαγωνισμός της ΕΔΙΕ

Φοιτητικός διαγωνισμός της ΕΔΙΕ

Φοιτητικός διαγωνισμός της ΕΔΙΕ

Η Ενωση Διακοσμητών Ελλάδας (ΕΔΙΕ) ανακοίνωση ότι «το πρόγραμμα διεξαγωγής του Φοιτητικού διαγωνισμού αλλάζει, λόγω σοβαρής τεχνικής βλάβης (hacking) γενικότερα στο site και στο σύστημα υποβολής των έργων συμμετοχής. Δυστυχώς ο απαιτούμενος χρόνος επαναφοράς του, υπερβαίνει τις προγραμματισμένες ημερομηνίες. Το σύστημα θα ελεγχτεί διεξοδικά 11-17/5/15. Συνεπώς θα γίνει επανάληψη υποβολής συμμετοχών και οι ημερομηνίες διαμορφώνονται ως εξής: Επανάληψη υποβολής συμμετοχών: 18-24 Μαΐου 2015 Περίοδος ψηφοφορίας από το κοινό: 25-31 Μαΐου 2015 Περίοδος αξιολόγησης κριτικής επιτροπής: 1-7 Ιουνίου 2015 Στην περίπτωση που δεν διορθωθεί το πρόβλημα, εντος του συγκεκριμένου χρονικού διαστήματος (11-17/5/15), ο διαγωνισμός θα συνεχιστεί τον Σεπτέμβριο, με το ίδιο θέμα και η υποβολή συμμετοχών θα διαρκέσει από 7-20 Σεπτεμβρίου, διότι δεν υπάρχει άλλος χρόνος έως την προγραμματισμένη απονομή των βραβείων. Παρακαλούνται θερμά,

ΕΔΙΕ φοιτητικός διαγωνισμός1. Όλοι, όσοι υπέβαλαν την συμμετοχή τους, να επαναπροωθήσουν όλα τα αρχεία τους, στην διεύθυνση info@edie-hida.org.gr, έως τις 15/5/15, για να διαπιστώσουμε, αν έχουμε λάβει τα έργα τους σωστά η να κάνουν πάλι υποβολή συμμετοχής 18-24 Μαΐου 2015.

2. Όσοι κατέθεσαν το ποσό συμμετοχής, παρακαλούνται να μας στείλουν στοιχεία επικοινωνίας, έως τις 15/5/15, στην διεύθυνση info@edie-hida.org.gr, για να διαπιστώσουμε αν έχουμε λάβει τα έργα τους η να κάνουν πάλι υποβολή συμμετοχής 18-24 Μαΐου 2015.

3. Όσοι από τους, ήδη, συμμετέχοντες θέλουν να αποσύρουν την συμμετοχή τους, να επικοινωνήσουν, έως τις 15/5/15, στην διεύθυνση info@edie-hida.org.gr, ώστε να τους επιστραφεί το ποσό συμμετοχής τους.

4. Για οτιδήποτε νεώτερο θα υπάρχει ενημέρωση

Ευχαριστούμε όλους όσους έλαβαν μέρος και ζητούμε συγγνώμη για την αναστάτωση, αλλά οι συνθήκες μας ξεπερνούν, είναι πέρα από τις δυνατότητες μας.»

Επιστροφή επάνω