Αθλητισμός » Επιτυχία του ΑΟ Λαρισαϊκός-Τιτάνες

Επιτυχία του ΑΟ Λαρισαϊκός-Τιτάνες

Επιτυχία του ΑΟ Λαρισαϊκός-Τιτάνες

Με απόλυτη οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Κυριακής το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στην OPEN κατηγορία της Τεχνικής Κολύμβησης, που διοργανώθηκε στη Λάρισα από το Σωματείο «Α.Ο. ΛΑΡΙΣΑΪΚΟΣ – ΤΙΤΑΝΕΣ», υπό την αιγίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος (ΚΟΕ), με συνδιοργανώτρια την Περιφέρεια Θεσσαλίας και με την υποστήριξη του Δήμου Λαρισαίων.

Ήταν το μεγαλύτερο σε συμμετοχή πρωτάθλημα OPEN των τελευταίων ετών, αφού έλαβαν μέρος συνολικά 195 αθλητές από 25 Σωματεία της Ελλάδας, ενώ ο αριθμός των προπονητών, συνοδών και εκπροσώπων σωματείων, που φιλοξενήθηκαν στην πόλη της Λάρισας ξεπέρασε τα 200 άτομα.

Οι Ομοσπονδιακοί προπονητές Γιώργος Σαλταμανίκας και Γιάννης Καλαϊτζογλίδης, που βρέθηκαν στη Θεσσαλική πρωτεύουσα και παρακολούθησαν τις προσπάθειες των ταλαντούχων αθλητών, μιλώντας στην Κ.Ο.Ε. εξήραν το επίπεδο της διοργάνωσης και την ικανοποιητική αγωνιστική ετοιμότητα των παιδιών, με τις καλές επιδόσεις να επιτυγχάνονται βάσει και της σκληρής προετοιμασίας του προηγούμενου διαστήματος.

Σημειώθηκαν συνολικά 26 όρια από τους αθλητές, που θα παρευρεθούν στις μεγάλες διοργανώσεις του καλοκαιριού, το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων – Νεανίδων στο Βελιγράδι και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών στο Γιαντάϊ της Κίνας.

Στο πρωτάθλημα αυτό οι 15 συμμετέχοντες αθλητές του «ΛΑΡΙΣΑΪΚΟΥ – ΤΙΤΑΝΕΣ» πραγματοποίησαν εντυπωσιακή εμφάνιση, βελτιώνοντας τους χρόνους τους και την τεχνική τους και συμμετέχοντας σε πέντε τελικούς αγωνισμάτων.

Ειδικότερα ο αθλητής Ευαγγέλου Αθανάσιος κατέλαβε την 8η θέση στα 400 μ. Υ/Β, ο αθλητής Μητάκος Βασίλειος κατέλαβε την 5η θέση στα 100 μ. Υ/Β και την 8η θέση στα 50 μ. ΑΠΝΟΗ, ενώ η αθλήτρια Παπανικολάου Δήμητρα, παρά το νεαρό της ηλικίας της, κατέλαβε την 4η θέση στα 1.500 μ. επιφάνειας, άθλημα στο οποίο έπιασε όριο για τη συμμετοχή της στην Εθνική Ομάδα και την 5η θέση στα 800 μ. επιφάνειας.

Όλα τα παραπάνω αποτελούν απόδειξη της μεθοδικής και συντονισμένης δουλειάς και συνεργασίας των αθλητών και των προπονητών του Τμήματος Τεχνικής του ΛΑΡΙΣΑΪΚΟΥ Βασίλη Σταύρου και Παναγιώτη Παπαδημητρούλα.

Διαβάστε επίσης: