Δήμοι Νομού » Δήμος Λάρισας » «Φιέστες τύπου… Χόλιγουντ στο συνέδριο της ΚΕΔΕ»
ΜΕ ΕΠΙΚΡΙΤΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ

«Φιέστες τύπου… Χόλιγουντ στο συνέδριο της ΚΕΔΕ»

«Φιέστες τύπου… Χόλιγουντ στο συνέδριο της ΚΕΔΕ»

Με έντονα επικριτική διάθεση στέκονται κύκλοι της Δημοτικής Αρχής Λαρισαίων σε όσα έγιναν κατά το πρόσφατο Συνέδριο της ΚΕΔΕ στη Χαλκιδική.

Μάλιστα, επισημαίνονται τα εξής:

«Το συνέδριο της ΚΕΔΕ, χαρακτηρίστηκε από «χολιγουντιανού» τύπου επικοινωνιακές φιέστες, σε βάρος της ουσίας και των κρίσιμων ζητημάτων που απασχολούν, αυτή την περίοδο, την Αυτοδιοίκηση. Είναι χαρακτηριστικό, ότι περιορίστηκε αντικειμενικά τόσο ο χρόνος των ομιλιών των συνέδρων όσο και των θεματικών συνεδριάσεων.

Σε ό,τι αφορά τη διάθεση των αποθεματικών, η τελική απόφαση του Συνεδρίου, βρίσκεται σε μεγάλη απόσταση από την αρχική εισήγηση του προέδρου της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλη καθώς και με το γενικότερο, κλίμα που είχε διαμορφωθεί στην Αυτοδιοίκηση, μετά τη σχετική συζήτηση στη Βουλή αλλά και τη συνάντηση του προεδρείου της ΚΕΔΕ με τον πρωθυπουργό. Η αντίθεση αυτή, αποδίδεται στις σοβαρές εσωτερικές διαφωνίες που υπήρξαν στην παράταξη της πλειοψηφίας της ΚΕΔΕ και στις ακραίες φωνές που ακούστηκαν από την πλευρά στελεχών της παράταξης του κ. Πατούλη.

Τέλος, σημειώνεται ότι σε ότι αφορά στην διάθεση των αποθεματικών του Δήμου Λαρισαίων σε κάθε περίπτωση, θα υπάρξει συζήτηση σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου».

Διαβάστε επίσης: