Δήμοι Νομού » Δήμος Ελασσόνας » Φρίκη στο Κεφαλόβρυσο
ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΑΝ 26 ΣΚΥΛΙΑ - ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ

Φρίκη στο Κεφαλόβρυσο

Φρίκη στο Κεφαλόβρυσο

Είκοσι έξι (26) σκυλιά βρέθηκαν δολοφονημένα από δηλητηριώδες φόλες χθες στο Κεφαλόβρυσο Ελασσόνας, οδηγώντας τους κτηνοτρόφους στους οποίους ανήκαν τα άτυχα ζώα, σε απόγνωση, καθώς ετοιμάζονταν να οδηγήσουν, με τησυνοδεία των πιστών σκυλιών, τα κοπάδια του στα βουνά.

Ο πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Ελασσόνας κ. Πακάκης μιλώντας στη Larissanet, εξέφρασε την οργή του γα το συμβαν.

Ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Νίκος Ευαγγέλου, μετά το αποτρόπαιο περιστατικό θανάτωσης 26 κυνηγετικών σκυλιών στο Κεφαλόβρυσο, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Εκφράζω τον απόλυτο αποτροπιασμό μου για την εγκληματική ενέργεια κάποιων που θέλουν να χαρακτηρίζονται ως “άνθρωποι” και οι οποίοι δεν δίστασαν να δηλητηριάσουν 26 κυνηγετικά σκυλιά στο Κεφαλόβρυσο, οδηγώντας στην απόγνωση κτηνοτρόφους της περιοχής.

Ήδη έχουν γίνει οι απαραίτητες ενέργειες και σε συνεργασία με τον Κυνηγετικό Σύλλογο της επαρχίας και τον πρόεδρο αυτού κ. Πακάκη, καθώς και τις αστυνομικές αρχές της περιοχής, έχουν αποσταλεί δείγματα των άτυχων ζώων στο Χημείο του Κράτους για περαιτέρω εξετάσεις και αναλύσεις, ώστε να προσδιοριστει το δηλητήριο που έχει χρησιμοποιηθεί.

Αύριο στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής θα εξετάσουμε το θέμα και θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε από την πλευρά μας, ως δημοτική αρχη.

Θα ήθελα, τέλος, να εκφράσω την βεβαιότητά μου πως οι δράστες της απίστευτης αυτής εγκληματικής πράξης, σύντομα θα συλληφθούν και θα οδηγηθούν ενώπιον της δικαιοσύνης».

Διαβάστε επίσης: