Αρχική » Ελλάδα » Στην Πλατεία Συντάγματος σήμερα είχε… Γιορτή Κάνναβης (ΦΩΤΟ)

Στην Πλατεία Συντάγματος σήμερα είχε… Γιορτή Κάνναβης (ΦΩΤΟ)

Στην Πλατεία Συντάγματος σήμερα είχε… Γιορτή Κάνναβης (ΦΩΤΟ)

Η 1η Γιορτή της Κάνναβης πραγματοποιείται στην πλατεία Συντάγματος στα πλαίσια της παγκόσμιας ημέρας δράσης Global Marijuana March.

Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές, πρόκειται για μια «συγκέντρωση διεκδίκησης για την αποποινικοποίηση της κάνναβης και διαμαρτυρίας για την εφαρμοζόμενη πολιτική στο θέμα της χρήσης ουσιών».

Γιορτη Κανναβης Πλατεια Συνταγματος

Στο κάλεσμα αναφέρεται, μεταξύ άλλων, πως «το Αντιαπαγορευτικό Φεστιβάλ εξελίσσεται και μεταλλάσσεται, γειώνεται και επανακαθορίζει την πολιτική του δράση, ορμώμενο από τις διεθνείς εξελίξεις σχετικά με την κάνναβη.

Το Σάββατο 9 Μαΐου, 70η επέτειο της πτώσης του φασισμού- ναζισμού, καλούμε σε μια μαζική συγκέντρωση- συλλαλητήριο στην Πλατεία Συντάγματος για να διεκδικήσουμε με χαμόγελα και τραγούδια τα αυτονόητα δικαιώματά μας. Μια γιορτή για την ειρήνη, την απελευθέρωση, την αξιοπρέπεια και την αλήθεια».

Γιορτη Κανναβης Πλατεια Συνταγματος 2

Η 1η Γιορτή της Κάνναβης περιλαμβάνει ενημέρωση, δρώμενα και μουσική. Αντίδραση υπήρξε από το ΚΕΘΕΑ, το «18 Άνω» αλλά και εργαζόμενους στους φορείς πρόληψης των ουσιών και εξαρτήσεων.

ΠΗΓΗ:

Επιστροφή επάνω