Αρχική » Κόσμος » Φρίκη: Ομολόγησε τριπλή δολοφονία μέσω Facebook

Φρίκη: Ομολόγησε τριπλή δολοφονία μέσω Facebook

Φρίκη: Ομολόγησε τριπλή δολοφονία μέσω Facebook

Μέσω Facebook αποφάσισε ένας Καναδός να ομολογήσει ότι σκότωσε την κόρη του, την γυναίκα του και την αδερφή του, πριν αυτοκτονήσει.

Πρόκειται για τον Ράντι Τζάνζεν, ο οποίος έγραψε στο κοινωνικό δίκτυο την Πέμπτη ότι σκότωσε την 19χρονη κόρη του Έμιλι, γιατί έπασχε από μακροχρόνιες ημικρανίες, που της είχαν προκαλέσει κατάθλιψη.

Στην ανάρτησή του, ο Τζάνζεν γνωστοποίησε ότι στη συνέχεια δολοφόνησε την γυναίκα του, καθώς όπως ο ίδιος έγραψε: «Μία μητέρα δεν θα έπρεπε ποτέ να μάθει ότι το παιδί της έχει πεθάνει». Την αδερφή του ο άνδρας την σκότωσε για να μην νιώθει ντροπή για τις πράξεις του.

«Έχω κάνει μερικές από τις χειρότερες πράξεις που θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ. Πρώτα, σκότωσα την αγαπημένη μου κόρη Έμιλι. Την καλύτερη κόρη που θα μπορούσαν να έχουν οι γονείς», έγραψε και συνέχισε: «Στην συνέχεια πυροβόλησα την Λορέλ γιατί μία μητέρα δεν θα έπρεπε ποτέ να ακούσει ότι έχει πεθάνει το παιδί της. Δύο μέρες μετά την αδερφή μου Σέλι, γιατί δεν ήθελα να ζήσει με την ντροπή που της προξένησα με τις πράξεις μου».

Λίγες ώρες μετά την ανάρτηση, η αστυνομία βρήκε ένα από τα πτώματα στο Βανκούβερ και μετά το άψυχο σώμα του ίδιου του δράστη, ο οποίος έβαλε φωτιά στον εαυτό του.

ομολογια δολοφονια Facebook

ΠΗΓΗ: Real.gr

Επιστροφή επάνω