Αρχική » Δήμοι Νομού » Δήμος Λάρισας » Εθελοντές… γυάλισαν την κοίτη του Πηνειού (ΦΩΤΟ)
ΛΑΡΙΣΑΙΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΗ ΔΡΑΣΗ

Εθελοντές… γυάλισαν την κοίτη του Πηνειού (ΦΩΤΟ)

Εθελοντές… γυάλισαν την κοίτη του Πηνειού (ΦΩΤΟ)

Mαθητές, σύλλογοι, φορείς και απλοί πολίτες συμμετείχαν, το πρωί του Σαββάτου, στον εθελοντικό καθαρισμό στη διαμορφωμένη κοίτη του Πηνειού, ανταποκρινόμενοι έτσι στο κάλεσμα του Δήμου Λαρισαίων, ο οποίος με τη σειρά του συμμετείχε στην  ευρωπαϊκή εθελοντική δράση «Let’s clean up Europe»,  που στη χώρα μας συντονίζεται από την HELMEPA.

Οι εθελοντές, υπό τη καθοδήγηση της Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου Λαρισαίων, συμμετείχαν με κέφι στην εθελοντική δράση, που είχε ως στόχο την  έμπρακτη ευαισθητοποίηση και δραστηριοποίηση για ένα καλύτερο περιβάλλον, για την αξιοποίηση του ποταμού και του παραποτάμιου φυσικού περιβάλλοντος, την βελτίωση της καθαριότητας και αισθητικής της πόλης, και της παροχής καλύτερων υπηρεσιών στο κοινωνικό σύνολο.

Στο πλαίσιο της δράσης, οι συμμετέχοντες υπέγραψαν και σε ένα ταμπλό που αφορούσε στη διεκδίκηση απο τη Λάρισα του τίτλου της «Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης» για το 2021.

Πηνειος κοιτη καθαριοτητα 2

Σημειώνεται ότι στη δράση εκτός των στελεχών του Δήμου Λαρισαίων  και ειδικότερα των αντιδημάρχων Νικ. Καλτσά και Πάνου Σάπκα, του αντιπροέδρου της ΔΕΥΑΛ κ. Θ. Καφφέ, των δημοτικών συμβούλων κ.κ. Γ. Ζαούτσου και Ντ. Τσαούση, μετείχε και ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κ. Βασ. Κόκκαλης.

Πηνειος κοιτη καθαριοτητα 3

Πηνειος κοιτη καθαριοτητα 4

Επιστροφή επάνω