Λάρισα » «Τα προεκλογικά παραμύθια του ΣΥΡΙΖΑ… χρεοκόπησαν»
Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Ν. ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

«Τα προεκλογικά παραμύθια του ΣΥΡΙΖΑ… χρεοκόπησαν»

«Τα προεκλογικά παραμύθια του ΣΥΡΙΖΑ… χρεοκόπησαν»

Του Γιάννη Ανδρεάκη

Σε υψηλούς τόνους κριτικής τόσο προς την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, όσο και προς τη ΝΔ, κινήθηκε ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ και ευρωβουλευτής Νίκος Ανδρουλάκης κατά την σημερινή επίσκεψή του στη Λάρισα.

ΠΑΣΟΚ Λαρισας 1

Ο κ. Ανδρουλάκης αυτή την ώρα μιλάει σε προσυνεδριακή εκδήλωση που διοργανώνει η Νομαρχιακή Επιτροπή Λάρισας του ΠΑΣΟΚ στο ξενοδοχείο «Διόνυσος».

Νωρίτερα σε δηλώσεις του προς τους δημοσιογράφους ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ υπογράμμισε πως «το Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ στις 5,6 και 7 Ιουνίου και η εκλογή νέου προέδρου του κόμματος στις 14 Ιουνίου γίνονται μέσα σε μια εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία.

Μέρα με τη μέρα αποδεικνύεται πως τα προεκλογικά παραμύθια του ΣΥΡΙΖΑ έχουν χρεοκοπήσει. Το σημαντικό είναι να μην χρεοκοπήσει η χώρα».

Ο κ. Ανδρουλάκης επισήμανε πως «το μόνο ασφαλές πεδίο για να κινηθεί η Ελλάδα είναι το ευρωπαϊκό πεδίο».

Στη συνέχεια εξαπέλυσε βολές κατά της ΝΔ και κατά της στάσης που τήρησε ο Αντώνης Σαμαράς πριν το 2012.

«Μετά τη χρεοκοπημένη Ελλάδα που παρέδωσε ο Κώστας Καραμανλής, ο Αντώνης Σαμαράς με τα “Ζάππεια” έκανε ότι και ο κ. Τσίπρας… Τώρα ο κ. Τσίπρας ετοιμάζεται να διατηρήσει το ΕΝΦΙΑ για το 2015 και το 2016, ενώ η αύξηση του ΦΠΑ θα πλήξει οριζόντια τους πολίτες».

«Εύκολες λύσεις δεν υπάρχουν υπάρχει εθνική προσπάθεια» υπογράμμισε ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ.

Ο κ. Ανδρουλάκης θα παραμείνει και αύριο το πρωί στη Λάρισα, παραχωρώντας αρχικά συνέντευξη τύπου σε εκπροσώπους των τοπικών μέσων μαζικής ενημέρωσης, ενώ στη συνέχεια θα επισκεφθεί το Περιφερειακό Τμήμα Θεσσαλίας του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.

ΠΑΣΟΚ Λαρισας 2

Διαβάστε επίσης: