Αρχική » Κόσμος » Έκανε σεξ με 2 γυναίκες φρουρούς και κατέθεσε μήνυση για παρενόχληση!

Έκανε σεξ με 2 γυναίκες φρουρούς και κατέθεσε μήνυση για παρενόχληση!

Έκανε σεξ με 2 γυναίκες φρουρούς και κατέθεσε μήνυση για παρενόχληση!

Αποζημίωση μετά τις ερωτικές του περιπτύξεις με 2 γυναίκες φρουρούς αξιώνει ο κρατούμενος Jang-Li Delgado-Galban.

Μέλος συμμορίας που έχει καταδικαστεί για σεξουαλικά εγκλήματα, ο νεαρός είχε επανειλημμένα σεξουαλικές επαφές με την Brett Robinson σε δωμάτιο ασφαλείας και την Jill Curry σε ντουλάπα φυλακής στο Όρεγκον.

«Παραβίασαν την 8η τροπολογία του Συντάγματος των Ηνωμένων Πολιτειών περί απαγόρευσης σεξουαλικής παρενόχλησης και κακοποίησης κρατουμένου», σημειώνει σύμφωνα με το Oregon Live και διεκδικεί αποζημίωση.

Έκανε 13 φορές σεξ με την Jill Curry που καταδικάστηκε σε 4 χρόνια φυλακή, ενώ άρχισε να μιλά με την Brett Robinson μέσω ενδοεπικοινωνίας.

Στα γενέθλιά του, τον Μάρτιο, της ζήτησε να τον φιλήσει και άνοιξε το κελί του, καλώντας τον στην αίθουσα ελέγχου.

«Με φίλησε με πάθος και αιφνιδιάστηκα. Τον ρώτησα για την κουβέρτα και μου είπε πως ήλπιζε ότι θα μπορούσαμε να προχωρήσουμε περισσότερο.

Μετά μου είπε πως δεν έχουμε χρόνο να το συζητήσουμε και έτσι έκανα σεξ μαζί του», σημείωσε η Brett Robinson.

Οι δυο τους συνέχισαν να έχουν σεξουαλικές επαφές, με τη σχέση τους να διαλύεται όταν έμαθε πως έδωσε ένα ερωτικό σημείωμα σε μια νοσοκόμα και φίλησε μια γυναίκα τρόφιμο των φυλακών.

«Ο Jang-Li Delgado-Galban δεν αξίζει τα χρήματα των φορολογουμένων αλλά πρόκειται να πληρώσουν και δεν έχω αμφιβολία για αυτό», σημείωσε ο δικαστής Charles Bailey που καταδίκασε την Jill Curry.

ΠΗΓΗ: Metro

Επιστροφή επάνω