Αρχική » Ελλάδα » Προειδοποιεί με ..παραίτηση η βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ

Προειδοποιεί με ..παραίτηση η βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ

Προειδοποιεί με ..παραίτηση η βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ

Ανοικτό το ενδεχόμενο να καταψηφίσει στη Βουλή μέτρα υφεσιακού χαρακτήρα άφησε η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Σταυρούλα Ξουλίδου.

«Σαν Ανεξάρτητοι Ελληνες στηρίζουμε αυτή την κυβέρνηση γιατί συγκλίναμε στα περισσότερα σημεία στην πολιτική που θέλαμε να κάνουμε μετά μνημονίου. Αν οι κόκκινες γραμμές παραβιαστούν και δεν ερωτηθούμε ή δεν είμαστε σύμφωνοι σε αυτά που είπαμε προεκλογικά εγώ ως Ξουλίδου δηλώνω ότι θα παραιτηθώ. Ας βγουν όλοι λοιπόν οι βουλευτές της κυβέρνησης να το πουν αν έχουν το θάρρος. Εγώ δεν θα ψηφίσω τέτοια νέα μέτρα», τόνισε χαρακτηριστικά μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega.

Και πρόσθεσε η κ. Ξουλίδου: «Δεν υπάρχει περίπτωση να συμφωνήσω με κάτι που φώναζα 2,5 χρόνια πριν ότι ήταν η θηλειά και σφίγγει τον λαό. Δεν μπορώ να συναινέσω σε οτιδήποτε θα είναι υφεσιακό, θα είναι μέτρο λιτότητας, θα είναι μέτρο ενάντια του λαού. Αν κληθώ να ψηφίσω κάτι που δεν συμφωνώ συνειδησιακά, γιατί είμαστε ως βουλευτές του ελληνικού κοινοβουλίου υπεύθυνοι για τη συνείδησή μας, εγώ δεν θα ψηφίσω».

cretalive.gr

Επιστροφή επάνω