Αρχική » Θεσσαλία » Καθηγητής στο ΤΕΕ Ειδικής Αγωγής ο 44χρονος αυτόχειρας

Καθηγητής στο ΤΕΕ Ειδικής Αγωγής ο 44χρονος αυτόχειρας

Καθηγητής στο ΤΕΕ Ειδικής Αγωγής ο 44χρονος αυτόχειρας

(φωτο αρχείου)

Καθηγητής εργοθεραπείας του ΤΕΕ Ειδικής Αγωγής ήταν ο 44χρονος που σήμερα το πρωί έθεσε τέρμα στη ζωή του, με αυτοσχέδιο βρόγχο στη βεράντα της μονοκατοικίας, όπου διέμενε με τους γονείς του.

Η είδηση θανάτου του άτυχου καθηγητή, που ήταν και πρόεδρος των εκπαιδευτικών Ειδικής Αγωγής Ν. Μαγνησίας, σκόρπισε θλίψη και απορία στους συναδέλφους του, ενώ ανακοίνωση εξέδωσε και η ΕΛΜΕ Μαγνησίας,

Τη σορό του 44χρονου βρήκαν οι γονείς του, με τους οποίους διέμενε νωρίς σήμερα το πρωί, ενώ εκτιμάται ότι αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, κυρίως για το γεγονός ότι ήταν μόνος στη ζωή, αν και συνάδελφοί του κάνουν λόγο για πρόσχαρο και γελαστό άνθρωπο.

Η ΕΛΜΕ Μαγνησίας εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία διερωτάται γιατί ένας υπέροχος άνθρωπος να φεύγει από τη ζωή τόσο πρόωρα, γιατί ένας εκπαιδευτικός ν’ αφήνει τους αγαπημένους του μαθητές χωρίς τη παρουσία του και γιατί ένας εξαίρετος συνάδελφος να φτωχαίνει με την απουσία του την εκπαιδευτική κοινότητα.

«Δε μπορούμε να πιστέψουμε ότι ένα άνθρωπος που τιμούσε το Δημόσιο Σχολείο, που μάχονταν για τους μαθητές με ειδικές ικανότητες, που στήριξε με την παρουσία του το σχολείο του και την ειδική αγωγή, που με το χιούμορ του απάλυνε κάθε γκρίζο που υπήρχε στη ζωή των μαθητών και των συναδέλφων του, δεν είναι πια μαζί μας.
Ξέρουμε ότι αυτό το Γιατί δε θα απαντηθεί ποτέ. Ξέρουμε όμως πολύ καλά ότι ήδη λείπεις σ’ εμάς τους συναδέλφους σου, στους αγαπημένους σου μαθητές, στους δικούς σου ανθρώπους», αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΕΛΜΕ Μαγνησίας, που εύχεται καλό ταξίδι στον εκλιπόντα.

ΠΗΓΗ: magnesianews.gr

Επιστροφή επάνω