Παραπολιτικά » Θέλουν συνδικαλιστική άδεια μέσα στις εξετάσεις! Ντροπή…
ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΛΕΞΟΥΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ

Θέλουν συνδικαλιστική άδεια μέσα στις εξετάσεις! Ντροπή…

Θέλουν συνδικαλιστική άδεια μέσα στις εξετάσεις! Ντροπή…

Ένα δελτίο τύπου με την επισήμανση «επείγον» εστάλη στα τοπικά ΜΜΕ για την εκλογή ανάδειξης αντιπροσώπων για το 17ο συνέδριο της Ομοσπονδίας τους (ΟΛΜΕ) στις 17 Ιουνίου.

Έως εδώ, αν και δεν καταλαβαίνουμε το «επείγον», όλα καλά. Έλα όμως που στην ανακοίνωσή τους οι συνδικαλιστές τονίζουν τα εξής:

«Ενημερώνουμε τους συναδέλφους πως μετά και την πρόσφατη απόφαση που υπέγραψε  ο αν. Υπουργός  Παιδείας, αναμένεται να χορηγηθεί συνδικαλιστική άδεια μιας ημέρας για την πραγματοποίηση της  προβλεπόμενης προσυνεδριακής Γενικής Συνέλευσης του κλάδου.

Για το συγκεκριμένο θέμα της αδείας θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση από την Ε.Λ.Μ.Ε.

Καλούνται οι Διευθυντές των σχολείων, τα οποία εκείνη την περίοδο θα βρίσκονται σε διαδικασία εξετάσεων, να μεριμνήσουν ώστε την Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015 να μη διεξαχθούν εξετάσεις».

Η στήλη έχει γράψει πολλές φορές και θα το επαναλαμβάνει όσες χρειαστεί ότι είναι ντροπή η εκπαιδευτική κοινότητα να κλείνει τα σχολεία για να ψηφίσουν οι καθηγητές!

Τώρα, για να εκλέξουν αντιπροσώπους για την Ομοσπονδία τους θέλουν να κλείσουν τα σχολεία μέσα στην εξεταστική περίοδο. Ντροπή.

Περιμέναμε από τη νέα κυβέρνηση και τη νέα ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας να βάλει ένα τέλος σ’ αυτά. Ελπίζουμε…

Διαβάστε επίσης: