Αρχική » Ελλάδα » Μάρδας: Δεν έβγαλα 80.000 € στο εξωτερικό
"ΕΣΤΕΙΛΑ ΛΙΓΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΟΚΤΩΒΡΙΟ - ΝΟΕΜΒΡΙΟ..."

Μάρδας: Δεν έβγαλα 80.000 € στο εξωτερικό

Μάρδας: Δεν έβγαλα 80.000 € στο εξωτερικό

«Δεν μετέφερα χρήματα από λογαριασμό μου στο εξωτερικό στην περίοδο μετά το Γενάρη» απάντησε πριν από λίγο ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών κ. Δημήτρης Μάρδας, απαντώντας στα όσα ακούγονται και δημοσιεύθηκαν σχετικά με μεταφορά 80.000 ευρώ στο εξωτερικό.

Σημειώνεται ότι σημερινό δημοσίευμα της Bild τον κατονομάζει ως τον υπουργό που μετέφερε χρήματα στο εξωτερικό μετά τις εκλογές, σε συνέχεια σχετικών δημοσιευμάτων της εφημερίδας Θεσσαλονίκη.

Ο ίδιος παραδέχθηκε πάντως ότι είχε στείλει πριν χρήματα για άλλο λόγο. «Έστειλα πολύ λίγα χρήματα στο εξωτερικό Οκτώβριο Νοέμβριο γιατί θα πήγαινε η κόρη μου για μεταπτυχιακά στο εξωτερικό», τόνισε μιλώντας στον Ant1, σημειώνοντας ότι μετά τις εκλογές δεν έστειλε λεφτά στο εξωτερικό.

Σημείωσε δε ότι θα αποστείλει σήμερα το πρωί το πόθεν έσχες του στο Γραφείο του Πρωθυπουργού, στο οποίο φαίνονται όλες του οι κινήσεις μέχρι τις 24 Απριλίου του 2015. Επιπλέον δήλωσε ότι θα δώσει αντίγραφα των λογαριασμών του στη Eurobank ενώ, όπως είπε, θα ζητήσει βεβαίωση στην οποία να φαίνεται ότι την περίοδο μετά το Γνάρη δεν υπάρχει τέτοια κίνηση τέτοιου ποσού προς οπουδήποτε.

Στο ερώτημα γιατί η γερμανική εφημερίδα στο δημοσίευμά της χρησιμοποιεί ερωτηματικό ο Μάρδας απάντησε: «Το έβαλαν με ερωτηματικό γιατί έτσι ενδεχομένως πιστεύουν ότι μπορούν να αποφύγουν τις οποιεσδήποτε νομικές επιπλοκές δημιουργεί η συγκεκριμένη δημοσίευση».

Επιστροφή επάνω