Ελλάδα » 18χρονος φυγάς έστειλε τη μητέρα του στο νοσοκομείο

18χρονος φυγάς έστειλε τη μητέρα του στο νοσοκομείο

18χρονος φυγάς έστειλε τη μητέρα του στο νοσοκομείο

Στο νοσοκομείο της Αμαλιάδας μεταφέρθηκε μια 39χρονη Ρομά από τη Γαστούνη, όταν ο 18χρονος γιος της την τραυματίσει στο πρόσωπο με αιχμηρό αντικείμενο, πιθανόν μαχαίρι, ύστερα από διένεξη που είχαν μεταξύ τους.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως το μεσημέρι της Τρίτης ο 18χρονος πλησίασε την μητέρα του στο σπίτι τους που βρίσκεται στον καταυλισμό Ρομά στα Πηγαδάκια Γαστούνης και της ζήτησε χρήματα. Η 39χρονη αρνήθηκε να του δώσει, δικαιολογούμενη πως προσπαθεί να συγκεντρώσει χρήματα με σκοπό να πληρώσει την εγγύηση που χρειάζεται ώστε να αποφυλακισθεί ο άλλος της γιος ο οποίος κρατείται στις φυλακές ανηλίκων Αγίου Στεφάνου Αττικής.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, ο 18χρονος εκνευρίστηκε εξαιτίας της άρνησης, με αποτέλεσμα να της καταφέρει χτυπήματα με μπουνιές και κλωτσιές χωρίς η ίδια να μπορέσει να αντιδράσει.

Όπως ισχυρίστηκε η 39χρονη, λίγο αργότερα, στις αστυνομικές αρχές, ο γιος της, κατά τη διάρκεια του διαπληκτισμού τους, έβγαλε ένα μαχαίρι που είχε στην κατοχή του και προσπάθησε να την πλήξει στο λαιμό με την ίδια να προσπαθεί να τον αποφύγει και να τραυματίζεται τελικά στο πρόσωπο.

Η 39χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο της Αμαλιάδας, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ σύμφωνα με την έρευνα που διεξήγαγαν οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση, ο 18χρονος δράστης, που αναζητείται, έχει διαφύγει από το Ίδρυμα Αγωγής Ανηλίκων Βόλου, από τις 27 Απριλίου.

ΠΗΓΗ:

Διαβάστε επίσης: