Αρχική » Λάρισα » Νέος εξοπλισμός στην Ωτορινολαρυγγολογική του ΠΓΝΛ
ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ

Νέος εξοπλισμός στην Ωτορινολαρυγγολογική του ΠΓΝΛ

Νέος εξοπλισμός στην Ωτορινολαρυγγολογική του ΠΓΝΛ

Υπογράφηκε από τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό η προέγκριση δημοπράτησης της προμήθειας «απλό εξεταστικό μικροσκόπιο για χρήση σε εξωτερικά ιατρεία» που αφορά στα εξωτερικά ιατρεία της ωτορινολαρυγγολογικής κλινικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας.

Η συγκεκριμένη προμήθεια ανήκει στο Έργο «Προμήθεια και Εγκατάσταση Λοιπού ΒΙΤ Εξοπλισμού για το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας» για το οποίο έχει ήδη δημοπρατηθεί και συμβασιοποιηθεί όλος ο υπόλοιπος εξοπλισμός συνολικού ποσού 522.916,98 ευρώ.

Αυτός αφορούσε στην προμήθεια και εγκατάσταση δέκα αναπνευστήρων, δέκα μόνιτορ με κεντρικό σταθμό παρακολούθησης  ασθενών και δέκα κλινών κατάλληλων για τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας καθώς και ενός τροχήλατου ενδοσκοπικού πύργου για την διενέργεια επεμβάσεων στη μύτη και στις παραρρίνιες κοιλότητες  για την ωτορινολαρυγγολογική κλινική (ΩΡΛ).

Σε δηλώσεις του ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός τόνισε τα εξής: «Η αντιμετώπιση της οικονομικής, κοινωνικής και πολιτικής κρίσης δεν μπορεί να επέλθει εάν δεν ενισχύσουμε πρωτίστως το κοινωνικό δίχτυ ασφαλείας των πολιτών που πλήττονται από τη δυσμενή συγκυρία. Κόντρα στο αρνητικό κλίμα της εποχής μας, προσπαθούμε επιστρατεύοντας όλα μας τα «όπλα» ως αιρετή περιφέρεια, να στηρίξουμε τον βασικό πυλώνα περίθαλψης της χώρας, τη δημόσια υγεία. Με προγραμματισμό, μεθοδικότητα και προπαντός σχέδιο, εξοπλίζουμε τα δημόσια νοσοκομεία ενισχύοντας το αξιόμαχο του υγειονομικού προσωπικού προς όφελος των πολιτών».

Επιστροφή επάνω