Αρχική » Ζωή » Η νύφη ακύρωσε τον γάμο επειδή ο γαμπρός ήταν… αμόρφωτος!

Η νύφη ακύρωσε τον γάμο επειδή ο γαμπρός ήταν… αμόρφωτος!

Η νύφη ακύρωσε τον γάμο επειδή ο γαμπρός ήταν… αμόρφωτος!

Μια μορφωμένη νύφη, από την περιοχή Ούταρ Πραντές, στην Ινδία, είχε ξεχάσει να τσεκάρει το πνευματικό επίπεδο και τις γνώσεις του υποψήφιου γαμπρού πριν από τον γάμο και αποφάσισε να το κάνει κατά την διάρκεια της τελετής.

Ο γάμος γινόταν στο χωριό της νύφης και ενώ η τελετή είχε αρχίσει, η νύφη θέλησε να δει, αν ο μελλοντικός σύζυγός της είναι μορφωμένος. Έτσι, του έδωσε μερικά χαρτονομίσματα και του ζήτησε να τα μετρήσει.Ο αναλφάβητος γαμπρός δεν κατόρθωσε να «περάσει το μαθηματικό τεστ» και η αυστηρή νύφη ακύρωσε τον γάμο, εν μέσω του καβγά που ξέσπασε μεταξύ των δύο οικογενειών.

Τελικά, το θέμα κλήθηκαν να λύσουν οι αρχές του χωριού, που έπεισαν τον γαμπρό και την οικογένειά του να αναχωρήσουν για το κρατίδιο Μπιχάρ, όπου και διαμένουν.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Press Trust of India, που ανέφερε το περιστατικό, η νύφη είχε υποψίες ότι ο γαμπρός ήταν αναλφάβητος και η οικογένειά της ήταν σύμφωνη με την πράξη της, δηλαδή να υποβληθεί ο γαμπρός σε ένα «μαθηματικό τεστ», εν μέσω της τελετής!

ΠΗΓΗ:

Επιστροφή επάνω