Ελλάδα » ΕΛ.ΑΣ.: Η σορός της μικρής Αννυς δεν θα βρεθεί ποτέ
ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΔΙΕΠΡΑΞΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ - ΚΤΗΝΟΣ

ΕΛ.ΑΣ.: Η σορός της μικρής Αννυς δεν θα βρεθεί ποτέ

ΕΛ.ΑΣ.: Η σορός της μικρής Αννυς δεν θα βρεθεί ποτέ

Από τα πιο επίσημα χείλη επιβεβαιώθηκε σήμερα αυτό που από χθες όλοι ψιθύριζαν. Το πτώμα της Αννυς δεν θα βρεθεί ποτέ.

Κατά την επίσημη ενημέρωση της ΕΛ.ΑΣ. για το φρικαλέο έγκλημα με θύμα την 4χρονη Άννυ, αναφέρθηκε ότι, με βάση τον χρόνο του εγκλήματος αλλά και τον τρόπο που προσπάθησε να εξαφανίσει το πτώμα της μικρής ο πατέρας της, εκτιμάται ότι είναι αδύνατη η εύρεση της σορού του παιδιού.

Επίσης, κατά την επίσημη ενημέρωση της Αστυνομίας ξεκαθαρίστηκε ότι δεν υπάρχει ανάμειξη της μητέρας της μικρής Αννυς. «Δεν υπάρχει η παραμικρή ένδειξη ότι η μητέρα γνώριζε τι είχε συμβεί», ελέχθη χαρακτηριστικά.

Στην ενημέρωση ξετυλίχθηκε το χρονικό της εξαφάνισης, από την καταγγελία της μητέρας, το ταξίδι των γονιών της μικρής Άννυς στη Βουλγαρία, οι αντιφάσεις στις οποίες έπεσαν κατά τη διάρκεια των καταθέσεών τους στον ανακριτή, αλλά και όσα μπορούσαν να λεχθούν για τη δολοφονία.

Ως στοιχείο που δεν είχε αναφερθεί ξανά αξίζει να σημειωθεί ότι, όπως έγινε γνωστό, καθώς η μητέρα της μικρής Άννυς έλειπε από τις 20 Μαρτίου στη Γερμανία, η μικρή έμεινε για διάστημα περίπου δύο εβδομάδων με τη γιαγιά της, τη μητέρα του παιδοκτόνου, στου Ρέντη και ακολούθως, τις ημέρες του Πάσχα, πήγε στο σπίτι του πατέρα της στη Μιχαήλ Βόδα.

Το έγκλημα εκτιμάται ότι έγινε στις 8 ή 9 Απριλίου, ενώ, όπως έγινε γνωστό από την ενημέρωση της Αστυνομίας, ο δράστης, αφού εξαφάνισε τη σορό της μικρής με τον τρόπο που όλοι γνωρίζουμε, επιχείρησε να καθαρίσει το σπίτι του από τα αίματα με ειδικά καθαριστικά. Επίσης, ξεκαθαρίστηκε ότι δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι το παιδί ήταν άρρωστο ή έπασχε από κάτι.

Αίσθηση προκαλεί και το γεγονός ότι ο πατροκτόνος αμέσως μετά τη δολοφονία πούλησε το καροτσάκι και την κούνια της κόρης του.

ΠΗΓΗ:

Διαβάστε επίσης: