Αρχική » Πολιτισμός » Σεμινάριο για τα κόμικς

Σεμινάριο για τα κόμικς

Σεμινάριο για τα κόμικς

Νέος κύκλος σεμιναρίων θεωρίας και δημιουργίας κόμικς, πραγματοποιείται στο Χορίαμβο. Πρόκειται για έναν κύκλο τεσσάρων δίωρων, εβδομαδιαίων σεμιναριακών μαθημάτων με εισηγητή τον εικονογράφο Μάριο Μπόρα.

Τα σεμινάρια απευθύνονται σε όσους θέλουν να γνωρίσουν την τέχνη των κόμικς αλλά και στους μυημένους που θέλουν να εμβαθύνουν τις γνώσεις τους τόσο με την θεωρητική προσέγγιση όσο και σε πρακτικό επίπεδο.

Στο νέο κύκλο έχουν δημιουργηθεί δύο τμήματα, ένα αρχαρίων και ένα προχωρημένων.

Το τμήμα των προχωρημένων ξεκινάει την Τετάρτη 6 Μαίου στις 19:00-21:00, ενώ οι εγγραφές για το τμήμα των αρχαρίων, που ξεκίνησε την Τρίτη 28 Απριλίου και πραγματοποιείται κάθε Τρίτη στις 18:00-20:00, συνεχίζονται κανονικά.

Η τέχνη των κόμικς είναι μια ανεξάντλητη πηγή που αποδίδει ύπαρξη στη φαντασία. Βασικό της γνώρισμα είναι να αποκαλύπτει κόσμους, ενώ υπακούει στους μοναδικούς κανόνες συνεκμετάλλευσης λόγου και εικόνας.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τη γραμματεία του Χορίαμβου (Γαληνού 5 & Φαρμακίδου) καθημερινά 18.00 – 22.00 στο τηλ. 2411101963.

Επιστροφή επάνω