Δήμοι Νομού » Δήμος Λάρισας » Σταθμός του ΕΚΑΒ στο Πολιτιστικό Κέντρο Αγίου Κωνσταντίνου
ΕΞΕΤΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΝΕΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΑΚΙ

Σταθμός του ΕΚΑΒ στο Πολιτιστικό Κέντρο Αγίου Κωνσταντίνου

Σταθμός του ΕΚΑΒ στο Πολιτιστικό Κέντρο Αγίου Κωνσταντίνου

Ζητήματα συνεργασίας μεταξύ Δήμου Λαρισαίων και ΕΚΑΒ συζητήθηκαν σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα σε συνάντηση εργασίας, που είχαν το πρωί, ο δήμαρχος Λαρισαίων κ. Απόστολος Καλογιάννης και ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ κ. Νικόλαος Παπαευσταθίου.

Σε σχετική ανακοίνωση επισημαίνονται τα παρακάτω:

«Στη συνάντηση, έγινε συζήτηση για τη δημιουργία σταθμού του ΕΚΑΒ στο χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου στη συνοικία του Αγίου Κωνσταντίνου, στη συμβολή των οδών Ηρώων Πολυτεχνείου και 23η Οκτωβρίου. Όπως τονίστηκε, ο χώρος των γραφείων για το πλήρωμα του ΕΚΑΒ έχει εξασφαλιστεί και θα παραχωρηθεί, ενώ σύντομα θα ολοκληρωθούν και οι διαδικασίες για τη κατοχύρωση θέση στάθμευσης ασθενοφόρου.

Επίσης, μετά από αίτημα και ενημέρωση από το Διευθυντή Θεσσαλίας του ΕΚΑΒ Θεσσαλίας κ. Δημήτρη Παπαγγελή εξετάστηκε η πιθανότητα ο Δήμος Λαρισαίων να είναι ο φορέας υλοποίησης έργου κατασκευής νέων εγκαταστάσεων του ΕΚΑΒ σε οικόπεδο του οργανισμού στη συνοικία Λιβαδάκι. Ο κ. Καλογιάννης εξέφρασε τη διάθεση ο Δήμος να συμβάλει προς αυτή την κατεύθυνση, αφού διευκρινιστούν σειρά τεχνικών ζητημάτων.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ κ. Ν. Παπαευσταθίου, μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης δήλωσε πως «συζητήθηκαν με το δήμαρχο Λαρισαίων σειρά ζητημάτων που αφορούν τη λειτουργία του ΕΚΑΒ στη Λάρισα και ειδικότερα σε θέματα που αφορούν τα ασθενοφόρα και τα πληρώματά τους».

Ο κ. Παπαευσταθίου εξέφρασε, μάλιστα τις ευχαριστίες του προς τη δημοτική αρχή της Λάρισας, τονίζοντας πως είναι από εκείνες που συνδράμουν με θετικό τρόπο στη λειτουργία της υπηρεσίας.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο αντιδήμαρχος Αστικής Ανάπτυξης, Πολεοδομίας και Υποδομών κ. Δημήτρης Μαβίδης, ο πρόεδρος και ο γενικός γραμματέας του Συλλόγου Εργαζομένων ΕΚΑΒ Θεσσαλίας κ.κ Ιωάννης Γούλας και Ιωάννης Μακρυγιάννης, αντίστοιχα».

Διαβάστε επίσης: