Οικονομία » Ξεχωριστά δώρα και στολισμός για τις γιορτές από τη LIANA VOURAKIS
ΑΓΟΡΑ

Ξεχωριστά δώρα και στολισμός για τις γιορτές από τη LIANA VOURAKIS

Ξεχωριστά δώρα και στολισμός για τις γιορτές από τη LIANA VOURAKIS

Οι γιορτές έρχονται και όλοι θέλουμε να κάνουμε αλλαγές, να περάσουμε όμορφα, να στολίσουμε το περιβάλλον που ζούμε και να αποφασίσουμε τα δώρα που θα κάνουμε στον άνθρωπό μας. Κάθε εποχή είναι ξεχωριστή για τα δώρα που κάνουμε και μας κάνουν. Πολύ συχνά μια έκπληξη σε αγαπημένα μας πρόσωπα ή ένα δώρο στον εαυτό μας με όμορφα διακοσμητικά ή κοσμήματα. Το κατάστημα LIANA VOURAKIS της Λάρισας είναι ιδανική επιλογή για να ταξιδέψετε σε υπέροχες χειροποίητες δημιουργίες και να ανανεώσετε το χώρο σας ή και τις σχέσεις σας.

Η αναζήτηση της χαράς μέσα από καθημερινά, αγαπημένα πράγματα που συνδυάζουν τη ζεστασιά και τη σοφία της παράδοσης με τη μαγεία του μέλλοντος, είναι η φιλοσοφία του οίκου LIANA VOURAKIS.

Κάθε κόσμημα, κάθε αντικείμενο, κάθε φυλαχτό και κάθε γούρι από τη συλλογή του οίκου είναι μια ευχή και μια αισθητική απόλαυση. Πάνω απ” όλα όμως, η υπογραφή LIANA VOURAKIS είναι σφραγίδα ποιότητας. Μιας ποιότητας που από το 1916 έχει ταυτιστεί με την οικογενειακή παράδοση στο χώρο του κοσμήματος. Καλά Χριστούγεννα, χρόνια πολλά σε όλους και όλες!

VOURAKIS  (9)

VOURAKIS  (7)

VOURAKIS  (6)

VOURAKIS  (5)

VOURAKIS  (4)

VOURAKIS  (3)

VOURAKIS  (2)

VOURAKIS  (1)

Διαβάστε επίσης