Παραπολιτικά » Οι «αποκαλύψεις» του Καραμανλή
ΤΙ ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΗΣ ΒΑΡΗΣ

Οι «αποκαλύψεις» του Καραμανλή

Οι «αποκαλύψεις» του Καραμανλή

Πολλά και διάφορα μαθαίνω πως «παίχθηκαν» στο χθεσινοβραδινό τραπέζι στη Βάρη, εκεί όπου ο Ανδρέας Κουτσούμπας, ο βουλευτής της ΝΔ κάλεσε σε τραπέζι σχεδόν τη μισή ΚΟ ομάδα της ΝΔ.

Φυσικά η είδηση δεν θα έπαιρνε τόσο μεγάλη έκταση αν στην παρέα δεν καθόταν και ο Κώστας Καραμανλής, ο οποίος βρισκόταν σε… μεγάλη φόρμα. Σύμφωνα λοιπόν από το ρεπορτάζ, ο πρώην Πρωθυπουργός είχε ένα μικρό άγχος το οποίο όμως του έφυγε μόλις έβαλε δεύτερο γκολ ο ΠΑΟΚ (έπαιζε μέσα στον Πειραιά), και από εκείνη τη στιγμή και μετά, αποκάλυψε πως απολαμβάνει το πολύ πρωινό ξύπνημα, το διάβασμα των παιδιών του, τους περιπάτους στη φύση. Επίσης αποκάλυψε πως τώρα επιλέγει να κάνει πράγματα που τον χαροποιούν, σε αντίθεση με την περίοδο της Πρωθυπουργίας του, ενώ δεν δίστασε να ευχαριστήσει τον Κουτσούμπα για την ευκαιρία που του έδωσε να γευτεί το αγαπημένο του κρέας, αφού η Νατάσα τον έχει σε αυστηρή δίαιτα!

Κατά τα άλλα, συνομίλησε αρκετά με τον Χρήστο Κέλλα, ο οποίος τον κάλεσε στη Λάρισα για τις γιορτές, και ο ίδιος, αν και είπε πως στις γιορτές δεν γίνεται, από το νέο έτος, και εδώ είναι η είδηση, θα έρθει στη Λάρισα.

Προβλέπω χαρές και πανηγύρια…!

Λ.Π.