Πολιτισμός » «Ο Απατημένος Σύζυγος» από το Θέατρο Τεχνών

«Ο Απατημένος Σύζυγος» από το Θέατρο Τεχνών

«Ο Απατημένος Σύζυγος» από το Θέατρο Τεχνών

Mε την ξεκαρδιστική κωμωδία του Μολιέρου «Ο ΑΠΑΤΗΜΕΝΟΣ ΣΥΖΥΓΟΣ..!!»  («Ζώρζ Νταντέν») σε μια σύγχρονη διασκευή: κάνει Πρεμιέρα την Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου, στις 9 μ.μ, η Κεντρική Σκηνή του «Θεάτρου Τεχνών».

Λίγα λόγια για την παράσταση: Πρόκειται για μια πολύ όμορφη και διασκεδαστική κωμωδία, του μεγάλου Γάλλου Θεατρικού συγγραφέα και «Θεατρανθρώπου».

Επί σκηνής, ξετυλίγονται, με κινηματογραφική ταχύτητα, πολλές κωμικές και ξεκαρδιστικές καταστάσεις, με βασικό «καμβά» πάντα, τον «αταίριαστο», πλήν υποκριτικό «Γάμο» ενός νεόπλουτου, πλήν ταπεινής καταγωγής υπερήλικα, με την πανέμορφη πλήν πολύ ζωηρή, κόρη, ενός ξεπεσμένου οικονομικά, πλήν «φαντασμένου», ζεύγους Αριστοκρατικής καταγωγής…..!!!

Μια παράσταση που πολύ ευχάριστα θα παρακολουθήσει και θα διασκεδάσει με τις τραγελαφικές της καταστάσεις, «όλη η οικογένεια».

Οι παραστάσεις με τον «Απατημένο Σύζυγο..!!», θα παίζονται για την Χειμερινή σεζόν, των εορτών Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς και θα δίνονται κάθε: Παρασκευή και Σάββατο στις 9 μ.μ και κάθε Κυριακή στις 7 το απόγευμα.

Η παράσταση ανεβαίνει σε σκηνοθεσία: Λαζ. Κυριακίδη – Δημ.Φωτίου.

Σκηνικά: Στ.Μπουρλής.

Κοστούμια: Ελ.Ψύρρα (επιμέλεια: Β.Καταραχιά – Ε.Τριανταφύλλου).

Οι τιμές των εισιτηρίων κανονικό: 8 € και για (Μαθητές – Φοιτ. & Ανέργους): 5 €.

Παράλληλα με τις παραστάσεις της «Κεντρικής Σκηνής, του «Θεάτρου Τεχνών», κανονικά δίνονται και οι οργανωμένες παραστάσεις της «Παιδικής-Νεανικής Σκηνής» με τα Σχολεία της Λάρισας και του Νομού, με την υπέροχη κωμωδία, για Παιδιά, του κλασσικού αριστουργήματος του Θερβάντες: «ΔΟΝ ΚΙΧΩΤΗΣ».

Γίνεται γνωστό στους ενδιαφερόμενους Διευθυντές των Σχολείων πως, διαθέσιμες ημερομηνίες υπάρχουν μόνο για το μήνα Ιανουάριο και μπορούν να τηλεφωνήσουν στο: 2410-534313 («Θέατρο Τεχνών») – (Στον Υπεύθυνο Προγραμματισμού των παραστάσεων).

Τέλος, την Κυριακή 7 και 14 Δεκεμβρίου, θα δοθούν και οι δύο τελευταίες παραστάσεις του «ΔΟΝ ΚΙΧΩΤΗ», για το κοινό στις 12 το μεσημέρι.