Θεσσαλία » Με Φαίη Σκορδά και Γιώργο Λιάγκα η αυλαία των Χριστουγέννων

Με Φαίη Σκορδά και Γιώργο Λιάγκα η αυλαία των Χριστουγέννων

Με Φαίη Σκορδά και Γιώργο Λιάγκα η αυλαία των Χριστουγέννων

Σήμερα Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου, στις 7 το απόγευμα, ο Δήμαρχος Βόλου, Αχ. Μπέος θα ανάψει τα φώτα στην πόλη.

Το τηλεοπτικό ζευγάρι Φαίη Σκορδά και Γιώργος Λιάγκας θα ανοίξει την αυλαία των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων που πραγματοποιεί ο Δήμος Βόλου.

Το εναρκτήριο λάκτισμα για τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς που περιλαμβάνει 36 ημέρες πλούσιων εκδηλώσεων έως την Κυριακή 11 Ιανουαρίου, θα δοθεί με το άναμμα του καραβιού.

Συγκεκριμένα, ο Βόλος θα φορέσει τα γιορτινά του, σήμερα Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου, παραμονή της εορτής του Πολιούχου Αγίου Νικολάου, στις 7 το απόγευμα. Ο Δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος, θα σημάνει την έναρξη της εορταστικής περιόδου με τη φωταγώγηση του καραβιού, που είναι ένα αυθεντικό καΐκι σύμβολο της ελληνικής παράδοσης, για να ακολουθήσει η φωταγώγηση της πόλης.

Παράλληλα θα ξεκινήσει τη λειτουργία του το Μαγικό Χωριό του Αϊ Βασίλη που έχει ήδη στηθεί στην Πλατεία Ρήγα Φεραίου που βρίσκεται δίπλα στο Δημαρχείο Βόλου. Εκεί θα βρίσκεται το τηλεοπτικό ζευγάρι, Φαίη Σκορδά και Γιώργος Λιάγκας, για να ξεναγήσουν μικρούς και μεγάλους στο Μαγικό Χωριό και για να φωτογραφηθούν μαζί τους.

Τη φετινή χρονιά ο πόλη θα λάμψει με φώτα και φωτάκια και θα γιορτάσει με εκδηλώσεις και παιχνίδια για να αποδείξει ότι «Αυτές τις γιορτές ο Βόλος μας μαγεύει».

ΠΗΓΗ: ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ