Ελλάδα » Βιβλική καταστροφή από την υπερχείλιση του Γαλλικού ποταμού (ΦΩΤΟ)

Βιβλική καταστροφή από την υπερχείλιση του Γαλλικού ποταμού (ΦΩΤΟ)

Βιβλική καταστροφή από την υπερχείλιση του Γαλλικού ποταμού (ΦΩΤΟ)

Εικόνες βιβλικής καταστροφής κατακλυσμού παρουσιάζουν οι περιοχές του νομού Θεσσαλονίκης γύρω από τον Γαλλικό ποταμό, ο οποίος έχει υπερχειλίσει.

Οπως γράφουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, είναι αποκλεισμένος ο οικισμός Φιλαδέλφεια, καθώς και τρία χωριά, ενώ οι εικόνες που παρουσιάζει και η Πεντάλοφος Θεσσαλονίκης είναι εικόνες κατακλυσμού.

Εικόνες από τη Φιλαδέλφεια:

πλημμυρα Φιλαδελφεια Θεσσαλονικη
Εικόνες από την Πεντάλοφο:
πλημμυρα Πενταλοφος 1
πλημμυρα Πενταλοφος 2
πλημμυρα Πενταλοφος 3
πλημμυρα Πενταλοφος 4

Πού έχει διακοπεί η κυκλοφορία

Την ίδια ώρα, η Αστυνομία εξέδωσε ανακοίνωση για την υπερχείλιση του Γαλλικού ποταμού με την οποία ενημερώνει τους οδηγούς για το ποιες δημοτικές οδοί είναι κλειστές.

Λόγω υπερχείλισης του Γαλλικού ποταμού έχει διακοπεί η κυκλοφορία στις κάτωθι δημοτικές οδούς:

  • Δημοτική Οδός από Σίνδο προς Βιολογικό Καθαρισμό,
  • Δημοτική Οδός από Πεντάλοφο προς Βουστάσια και
  • Δημοτική Οδός από Πεντάλοφο προς Φιλαδέλφεια.

Επίσης, λόγω υπερχείλισης χειμάρρου έχει διακοπεί η κυκλοφορία στην Επαρχιακή Οδό Λαγκαδά-Ασσήρου, ενώ από χθες εξακολουθεί η διακοπή της κυκλοφορίας στην Επαρχιακή Οδό Λαγκαδά-Ηρακλείου.

Από αρμόδια Τμήματα Τροχαίας τοποθετήθηκε η κατάλληλη σήμανση και ελήφθησαν τα επιβαλλόμενα μέτρα. Η κυκλοφορία διεξάγεται μέσω εναλλακτικών διαδρομών.

Στο παρά πέντε απεγκλωβίστηκε ο οδηγός

Εν τω μεταξύ, καλά στην υγεία του είναι οδηγός ο οποίος εγκλωβίστηκε το πρωί της Πέμπτης μέσα στο Ι.Χ. αυτοκίνητό του, όταν αυτό παρασύρθηκε στην προσπάθειά του να διασχίσει ρέμα που είχε υπερχειλίσει σε αγροτική περιοχή της Φιλαδέλφειας, έξω από τη Θεσσαλονίκη.

Στο σημείο έσπευσαν τέσσερα οχήματα της Πυροσβεστικής με τα πληρώματά τους και στήθηκε επιχείρηση απεγκλωβισμού του οδηγού, που στέφθηκε τελικά από επιτυχία.

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: seleo.gr

Διαβάστε επίσης: