Αγροτικά » Νέο Δ.Σ. στον Αγροτικό Σύλλογο Αγιάς

Νέο Δ.Σ. στον Αγροτικό Σύλλογο Αγιάς

Νέο Δ.Σ. στον Αγροτικό Σύλλογο Αγιάς

Πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη συμμετοχή αγροτών και κτηνοτρόφων οι εκλογές στον Αγροτικό Σύλλογο Αγιάς, στον οποίο ψήφισαν 103 μέλη από 76 που είχαν ψηφίσει την προηγούμενη φορά.

Σε σχετική ανακοίνωση επισημαίνονται τα παρακάτω:

«Η αύξηση της συμμετοχής δείχνει την διάθεση αγροτών και κτηνοτρόφων να οργανωθούν και συλλογικά να διεκδικήσουν λύσεις επιβίωσης ενάντια στην βάρβαρη πολιτική που τους οδηγεί στην φτώχεια και την εξαθλίωση.

Είναι συνέπεια της αγωνιστικής στάσης και πρωτοπόρας δράσης του Α.Σ Αγιάς που ενημέρωσε, οργάνωσε κινητοποιήσεις και διεκδίκησε λύσεις στα οξυμένα προβλήματα που απασχολούν αγρότες και κτηνοτρόφους, πήρε πρωτοβουλίες για θέματα Υγείας και Παιδείας, Ύδρευσης, και οτιδήποτε απασχολεί τους κατοίκους της περιοχής.

Στην πρώτη του συνεδρίαση το νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο προχώρησε σε καταμερισμό εκλέγοντας:
Πρόεδρος: Κωστούλας Αναστάσιος
Αντιπρόεδρος: Σιμούλης Θεόδωρος
Γραμματείας: Καρτερός Γιώργος
Ταμίας: Νίκας Κώστας
Μέλη: Πήχας Βαγγέλης, Τζιότζιος Γιάννης, Χατζάκος Δημήτρης

Στην Εξελεγκτική Επιτροπή εκλέχτηκαν οι:
Ζιάγκας Γιώργος, Παπακώστας Ντίνος, Χατζάκος Χριστόφορος

Αντιπρόσωποι για την ΕΟΑΣΝΛ εκλέχτηκαν οι:
Καρτερός Γιώργος, Κωστούλας Τάσος, Μαρούδας Ρίζος, Νίκας Κώστας, Σιμούλης Θεόδωρος.

Οι εκλογές στους Αγροτικούς Συλλόγους που ανήκουν στην δύναμη της ΕΟΑΣΝΛ συνεχίζονται το επόμενο διάστημα όπως και στους νέους Αγροτικούς Συλλόγους που δημιουργούνται και εντάσσονται στην δύναμη της Ομοσπονδίας. Καλούμε τους αγρότες και κτηνοτρόφους να συμμετέχουν μαζικά στις εκλογές σε κάθε Αγροτικό Σύλλογο, μέσα από την οργάνωση και την συλλογική δράση, τον συντονισμένο αγώνα μας μπορούμε να έχουμε κατακτήσεις.
Δυναμώνοντας τους Συλλόγους – Δυναμώνουμε τον αγώνα μας!».