Οικονομία » Εκστρατεία της ΑΧΑ για την πρόληψη του Διαβήτη

Εκστρατεία της ΑΧΑ για την πρόληψη του Διαβήτη

Εκστρατεία της ΑΧΑ για την πρόληψη του Διαβήτη

Στο πλαίσιο της μεγάλης εκστρατείας για την πρόληψη του Διαβήτη που υλοποίησε η ΑΧΑ σε συνεργασία με τον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό «Με οδηγό τον Διαβήτη – Κάρτα Διαβήτη» σε 18 πόλεις της χώρας μας, πραγματοποιήθηκε κλήρωση και δόθηκαν:

  • 75 ποδήλατα συνολικά σε όλες τις πόλεις της εκστρατείας
  • 4 ποδήλατα στην πόλη μας

Η ενέργεια αυτή της ΑΧΑ έχει ως σκοπό να προωθήσει την καθημερινή άσκηση για μικρούς και μεγάλους, η οποία σε συνδυασμό με τη σωστή διατροφή βοηθά σημαντικά στην πρόληψη του διαβήτη, μιας ασθένειας που σήμερα απασχολεί περισσότερους από 1,5 εκατομμύριο συμπολίτες μας.

Στη Λάρισα ο συνεργάτης της ΑΧΑ κ. Μωϋσής Μανουάχ και η ομάδα του, διοργάνωσαν μία μικρή τελετή, με στόχο να παραδώσουν τα δώρα της Εταιρείας στους παρακάτω τυχερούς:

  • Στέφανο Χαλκιά
  • Αμαλία Παπαδάκη
  • Χρυσούλα Καραπέτσα
  • Μαρία Ατζαμιδάκη

Οι νικητές προέκυψαν μέσα από κλήρωση και καθένας από αυτούς κέρδισε ένα ποδήλατο που μπορεί να αξιοποιήσει για την καθημερινή άθλησή του. Στο περιθώριο της βράβευσης, ο κ. Χαλκιάς ανέφερε: «Σπουδαία προσπάθεια η ενημέρωση των πολιτών για το Σακχαρώδη Διαβήτη, μία ύπουλη ασθένεια. Είναι σημαντικό που μεγάλες εταιρείες αντιλαμβάνονται την κρισιμότητα και συμβάλλουν στην ενημέρωση των πολιτών».

Από τη δική της πλευρά η κ. Παπαδάκη είπε: «Κάθε πρωτοβουλία σχετικά με την υγεία είναι πολύ σημαντική. Οι μετρήσεις και η ενημέρωση σχετικά με το διαβήτη βοήθησαν πολύ κόσμο. Πολλές επιτυχίες στην ΑΧΑ!», ενώ η κ. Καραπέτσα πρόσθεσε: «Η πρωτοβουλία που ανέλαβε η ΑΧΑ δείχνει πως είναι μία εταιρεία σοβαρή, ευαισθητοποιημένη στην πρόληψη για την υγεία και αξίζει ο καθένας να την εμπιστευτεί και να σχεδιάσει το πρόγραμμα υγείας που του ταιριάζει, φροντίζοντας για ένα καλύτερο αύριο».

Η εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για το Διαβήτη υλοποιήθηκε στο πλαίσιο της στρατηγικής Εταιρικής Υπευθυνότητας της ΑΧΑ για την πρόληψη και την προστασία της υγείας. Μέσα από την εκστρατεία ενημερώθηκαν περισσότεροι από 18.000 συμπολίτες μας σε όλη την Ελλάδα.

Διαβάστε επίσης: