Αρχική » Sci/Tech » Νέο Vodafone Smart 4 max με οθόνη 6’’

Νέο Vodafone Smart 4 max με οθόνη 6’’

Νέο Vodafone Smart 4 max με οθόνη 6’’

Η Vodafone παρουσιάζει την ναυαρχίδα των Vodafone Smart, το Vodafone Smart 4 max για εκπληκτική εμπειρία mobile databrowsingσ την ασυναγώνιστη τιμή των 259 €.

Vodafone Smart 4 MaxΤο Vodafone Smart 4 max, είναι η πρώτη Vodafone Smart συσκευή με ευρεία οθόνη 6 ιντσών HD. πάχος 7,9 mm και βάρος μόλις 170γρ. Διαθέτει μνήμη 5 GB, οπίσθια κάμερα ανάλυσης 13MP με αισθητήρα Sony Exmor, για λήψεις ζωντανών φωτογραφιών και βίντεο και εμπρόσθια κάμερα ανάλυσης 2ΜP.

Παρέχει εκπληκτικές ταχύτητες , χάρη στον τετραπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm και την 1GB μνήμη RAM, αλλά και την ευκολία σύνδεσης σε δίκτυα 4G, 3G ή WiFi. Επιπλέον, η μπαταρία χωρητικότητας 3000 mAh, δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να λειτουργεί τη συσκευή έως και 360 ώρες σε θέση αναμονής.

Επιπλέον, το Vodafone Smart 4 max διαθέτει πλήκτρο Vodafone Smart Touch, το οποίο καθιστά δυνατή τη χρήση της συσκευής με το ένα χέρι, λειτουργία Near Field Communications (NFC), και μπορεί να συνδυαστεί με απίστευτα μεγάλη ποικιλία αξεσουάρ.

vodafone smart 4 max 2H Vodafone την περίοδο των εορτών και συγκεκριμένα από σήμερα έως και 15 Ιανουαρίου, δίνει τη δυνατότητα σε όλους να επωφεληθούν από μία μοναδική Χριστουγεννιάτικη προσφορά και να αποκτήσουν το VodafoneSmart 4 max 60€ φθηνότερα ή δωρεάν με 24μηνη σύνδεση στο πρόγραμμα VodafoneRed 1!

Περισσότερες πληροφορίες στο http://www.vodafone.gr/portal/eShop/Vodafone-Smart-4-max

Επιστροφή επάνω