Αγροτικά » Η αγορά χοιρινού κρέατος μεταξύ σταθεροποίησης και ανάπτυξης

Η αγορά χοιρινού κρέατος μεταξύ σταθεροποίησης και ανάπτυξης

Η αγορά χοιρινού κρέατος μεταξύ σταθεροποίησης και ανάπτυξης

Μια χαρτογράφηση της αγοράς και των προβλημάτων του χοίρειου κρέατος στην Ελλάδα φιλοξενεί στο τελευταίο τεύχος το Meat News. Με τη συμβολή ανθρώπων της αγοράς καταγράφονται στοιχεία και τάσεις για αυτό το είδος που θεωρείται ο «βασιλιάς» του χριστουγεννιάτικου τραπεζιού.

EXOFYLLO_22Ακόμα στο τεύχος αυτό υπάρχουν πέντε προτάσεις για γιορτινά παρασκευάσματα που μπορούν να κοσμήσουν την χριστουγεννιάτικη βιτρίνα του κρεοπωλείου, φτιαγμένα από ισάριθμους επαγγελματίες.

Ανάμεσα στην ύλη του περιοδικού ξεχωρίζει επίσης μια αναλυτική παρουσίαση των νέων απαιτήσεων για τις ενδείξεις στα τρόφιμα σύμφωνα με τον ΕΚ 1169/2011, μιας και την 13η Δεκεμβρίου είναι καθορισμένη η έναρξη εφαρμογής του Ευρωπαϊκού Κανονισμού.

Το τεύχος Δεκεμβρίου του Meat News κυκλοφορεί όπως πάντα με πλούσια ύλη από το χώρο των επαγγελματιών του κρέατος, ειδήσεις και νέα από το διεθνή χώρο, επιχειρηματικές ειδήσεις. Κάθε μήνα χιλιάδες επαγγελματίες που ασχολούνται με τον τομέα του κρέατος έχουν μια έγκυρη πηγή πληροφόρησης.