Θεσσαλία » Διαρρήκτης «σάρωσε» καταστήματα στον Βόλο

Διαρρήκτης «σάρωσε» καταστήματα στον Βόλο

Διαρρήκτης «σάρωσε» καταστήματα στον Βόλο

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας εξιχνιάστηκαν τρεις κλοπές και μία απόπειρα κλοπής από καταστήματα στο Βόλο και συνελήφθη, σήμερα (02-12-2014) το πρωί στην πόλη, από αστυνομικούς της προαναφερόμενης Υπηρεσίας, ένας 45χρονος, ως δράστης των κλοπών.

Σε σχετική ανακοίνωση επισημαίνονται τα παρακάτω:

«Ειδικότερα, σήμερα το πρωί, ο 45χρονος αποπειράθηκε να διαρρήξει κατάστημα ποτών, χωρίς όμως θετικό αποτέλεσμα καθώς έγινε αντιληπτός και συνελήφθη.

Από την πρόοδο της αστυνομικής έρευνας προέκυψε ότι τον προηγούμενο μήνα, ο δράστης διέπραξε άλλες τρεις κλοπές σε καταστήματα της πόλης. Συγκεκριμένα:

• τις βραδινές ώρες της (08-11-2014) και της (30-11-2014) διέρρηξε κατάστημα πώλησης υποδημάτων και αφαίρεσε συνολικά 56 ζεύγη υποδημάτων και

• τις πρωινές ώρες της (10-11-2014), διέρρηξε κατάστημα πώλησης χαλιών και αφαίρεσε ένα φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή (laptop).

Στην κατοχή του 45χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία, καθώς επίσης και ένα ζευγάρι γαντιών που χρησιμοποίησε για την τέλεση των διαρρήξεων.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου».

ΔΙΑΡΡΗΚΤΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ Βολος