Παραπολιτικά » Τι «έδειξε» ο Κουβέλης στον Μάξιμο
ΜΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ, ΕΝΑΣ ΚΑΦΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ

Τι «έδειξε» ο Κουβέλης στον Μάξιμο

Τι «έδειξε» ο Κουβέλης στον Μάξιμο

Τετ-α-τετ με τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ Φώτη Κουβέλη, στο πλαίσιο της εκδήλωσης για τα «133 χρόνια ελεύθερης Θεσσαλίας», είχε ο πρώην υπουργός Μάξιμος Χαρακόπουλος, οπότε θεώρησα ενδιαφέρον να μάθω τι ακριβώς ειπώθηκε μεταξύ τους.

Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ , ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ κατ” αρχήν ζήτησε ευγενικά συγνώμη γιατί δεν μπόρεσε να παραστεί στην παρουσίαση του βιβλίου του Λαρισαίου πολιτικού «Ρωμιοί της Καππαδοκίας» στον Ιανό.

«Έστειλα όμως τον Θανάση», του  ειπε χαρακτηριστικά, εννοώντας τον Γραμματέα της ΔΗΜΑΡ Θεοχαρόπουλο, που ήταν στο ΥπΑΑΤ ειδικό Γραμματέα Κοινοτικών Πόρων όσο η ΔΗΜΑΡ ήταν στην κυβέρνηση.

Επίσης, και στο σημείο αυτό υπάρχει έναν ενδιαφέρον, ο Φώτης Κουβέλης θεωρεί ως το πλέον πιθανό τη διενέργεια πρόωρων εκλογών λόγω αδυναμίας εκλογής Προέδρου Δημοκρατίας την άνοιξη.

Αυτό που έμαθα όμως και μάλλον αξίζει περισσότερο είναι πως όταν οι δυο τους, μετά την εκδήλωση, πήγανε για καφέ στο κολυμβητήριο κάτω απο το Ζάππειο, (το μαγαζί εκεί το έχει ένας Θεσσαλός απο τα Κανάλια Καρδίτσας) ειπώθηκαν και κάποια πράγματα που μάλλον δεν… γράφονται.

Και γι αυτόν ακριβώς τον λόγο είναι και τα πλέον ενδιαφέροντα!

Λ.Π.