Θεσσαλία » Νέο οδικό έργο στην Καρδίτσα

Νέο οδικό έργο στην Καρδίτσα

Νέο οδικό έργο στην Καρδίτσα

Σε ένα νέο έργο οδικής ασφάλειας προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας. Συγκεκριμένα, ο περιφερειάρχης κ. Κώστας Αγοραστός, υπέγραψε τη σύμβαση κατασκευής του έργου «Συντήρηση Εθνικού και Επαρχιακού Δικτύου Π.Ε. Καρδίτσας», προϋπολογισμού 1.100.000€ (με ΦΠΑ). Το έργο χρηματοδοτείται από πιστώσεις του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων.

Αντικείμενο του έργου είναι η συντήρηση και η βελτίωση των οδοστρωμάτων, καθώς και η τοποθέτηση στηθαίων ασφαλείας και διαγράμμιση του οδοστρώματος στους εξής άξονες:

- Νεοχώρι – Μπελοκομύτης
– Μητρόπολη – Μεσενικόλας
– Φράγμα – Μούχα – Καροπλέσι
– Μοσχάτο – Τσαρδάκι
– Μουζάκι – Γέφυρα Κοράκου
– Οδός προς Πορτή
– Οδός προς Βατσουνιά
Όπως ανέφερε ο κ. Κώστας Αγοραστός: «Σε μια δύσκολη οικονομική περίοδο, με περιορισμένη χρηματοδότηση από εθνικούς πόρους, ολοκληρώνουμε έργα ασφάλειας για την επικοινωνία των ανθρώπινων κοινοτήτων. Με τη συγκεκριμένη εργολαβία, πραγματοποιήσαμε όλες τις απαραίτητες εργασίες συντήρησης σε οδικούς άξονες, όπου οι υπηρεσίας μας επισήμαναν και φθορές στο οδόστρωμα λόγω χρήσης, καιρικών φαινομένων, καταπτώσεων κ.α. Μέλημά μας, είναι η ασφαλής μετακίνηση των πολιτών και η μείωση της επικινδυνότητας του οδικού δικτύου ευθύνης της Περιφέρειας Θεσσαλίας».

Από την πλευρά του ο αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας κ. Βασίλης Τσιάκος τόνισε τα εξής: «Σε ένα τεράστιο οδικό δίκτυο, με προγραμματισμό, σχέδιο και τα οικονομικά μέσα που διαθέτουμε, καταβάλουμε προσπάθειες για να συντηρούμε και να βελτιώνουμε τους οδικούς άξονες του τομέα ευθύνης μας».