Παραπολιτικά » Ένα Debate από το μέλλον…
ΣΤΑΘΑΚΗΣ ΚΑΙ ΚΟΥΡΕΤΑΣ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΞΙΦΗ ΤΟΥΣ

Ένα Debate από το μέλλον…

Ένα Debate από το μέλλον…

Μια ενδιαφέρουσα ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 09 Δεκεμβρίου 2014 (18:00 – 21:00) στο αμφιθέατρο της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης στην Αθήνα, με θέμα «Η Αριστερή Πλευρά της Επιχειρηματικότητας».

Η ημερίδα διοργανώνεται από το “ΤΗΕ CANVAS – Debating Business Ideas” το οποίο με τον τρόπο αυτό έναν πρώτο κύκλο συζητήσεων.

Την συζήτηση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Πάσχος Μανδραβέλης. Στην συνάντηση θα προσκληθούν ως ομιλητές 3 εκπρόσωποι κομμάτων της Αριστεράς και θα συμμετέχουν περίπου 80-100 επιλεγμένοι εκπρόσωποι της νέας επιχειρηματικότητας με ερωτήσεις και παρεμβάσεις. Βασικοί ομιλητές ο Γιώργος Σταθάκης και ο Δημήτρης Κουρέτας.

Το “ΤΗΕ CANVAS – Debating Business Ideas” είναι μια πρωτοβουλία με στόχο την ανάπτυξη πλατφόρμας διαλόγου και δικτύωσης μεταξύ της νέας επιχειρηματικής κοινότητας, των θεσμικών φορέων και της επενδυτικής κοινότητας στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Θα περιμένω με ενδιαφέρον τα συμπεράσματα της εκδήλωσης και ειδικά το σκέλος όπου ο Γιώργος Σταθάκης θα προσπαθήσει να πείσει τους ιθαγενείς πως όλα όσα λέγονται στο City του Λονδίνου είναι ανοησίες και πως η… «αριστερή πλευρά της επιχειρηματικότητας δεν έχει καμία σχέση με τις κακές αγορές…»

Λ.Π.

Διαβάστε επίσης