Λάρισα » Στη Λάρισα ο Αλέξης Τσίπρας
ΣΤΙΣ 14/12 ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ

Στη Λάρισα ο Αλέξης Τσίπρας

Στη Λάρισα ο Αλέξης Τσίπρας

Τη Λάρισα αναμένεται να επισκεφθεί την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.

Σύμφωνα με τον αρχικό σχεδιασμό ο κ. Τσίπρας θα είναι ο κεντρικός ομιλητής στην περιφερειακή σύσκεψη του κόμματος.

Το συνολικό πρόγραμμα εκδηλώσεων του ΣΥΡΙΖΑ το οποίο ανακοινώθηκε σήμερα σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν ο Δημήτρης Βίτσας, γραμματέας της Κ.Ε., ο Τάσος Κορωνάκης, μέλος της Π.Γ. και ο εκπρόσωπος Τύπου Πάνος Σκουρλέτης, τίθεται υπό την αίρεση πιθανών πολιτικών εξελίξεων που προφανώς θα ανατρέψουν τους τωρινούς σχεδιασμούς.

Σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν σήμερα αυτό το Σαββατοκύριακο θα πραγματοποιηθούν περιφερειακές συσκέψεις στη Λαμία (αύριο Σάββατο) και στα Ιωάννινα (μεθαύριο Κυριακή) όπου και στις δύο εκδηλώσεις θα δώσει το παρών ο Αλέξης Τσίπρας.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα έχει ως εξής: Κρήτη (13/12), Θεσσαλία και Πελοπόννησο (14/12), Δυτική Μακεδονία (20/12), Ανατολική Μακεδονία –Θράκη (21/12) και από τον Ιανουάριο σε Δυτική Ελλάδα και νησιωτική χώρα.

Ο νέος αυτός γύρος -προγραμματικής- εξόρμησης θα καταλήξει σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, σε δύο συσκέψεις, η πρώτη για την παραγωγική ανασυγκρότηση και τον οικολογικό μετασχηματισμό και η δεύτερη για τις αναγκαίες θεσμικές παρεμβάσεις, ταυτόχρονα με τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ στη Δικαιοσύνη, για την αντιμετώπιση της διαφθοράς και της διαπλοκής.

Διαβάστε επίσης: