Αθλητισμός » Εμείς δεν έχουμε συνηθίσει στη λάσπη… Του Νίκου Ι. Ασπρούδη
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΙΝΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΙ «ΚΑΚΟΙ ΚΥΚΛΟΙ»

Εμείς δεν έχουμε συνηθίσει στη λάσπη… Του Νίκου Ι. Ασπρούδη

Εμείς δεν έχουμε συνηθίσει στη λάσπη… Του Νίκου Ι. Ασπρούδη

Εντάξει κύριοι της Διοίκησης της ΠΑΕ ΑΕΛ ή όσοι από εσάς δέχεστε να βρίσκετε το όνομά σας σε αυτή την υπογραφή «Εκ της Διοικήσεως», το εμπεδώσαμε στον απόλυτο βαθμό, φταίνε για την αβεβαιότητα που επικρατεί στην ομάδα οι «γνωστοί-άγνωστοι» κύκλοι, που απλά ξύπνησαν ένα πρωί και είπαν «δεν έχουμε που δεν έχουμε να κάνουμε τίποτα, δεν ενσπείρουμε ζιζάνια στην ΑΕΛ για να μπει στη δίνη της εσωστρέφειας;».

Εντάξει κύριοι της Διοίκησης της ΠΑΕ ΑΕΛ, το εμπεδώσαμε ότι εσείς έχετε αναγνωρίσει τα λάθη σας και κινείστε προς την κατεύθυνση επίλυσής τους, έστω και αν δεν μας έχετε αποκαλύψει ούτε ένα από τα λάθη που έχετε αναγνωρίσει, αλλά ούτε και μας έχετε αποκαλύψει τις κινήσεις για την επίλυσή τους. Εξάλλου γιατί να το κάνετε σε μας; Μήπως πληρώνουμε εισιτήριο για να έχουμε λόγο; Σύμφωνα πάντα με τον εκπρόσωπο της μεγαλομετόχου εταιρίας, «ο χώνων έχει πάντα δίκαιο».

Εντάξει κύριοι της Διοίκησης της ΠΑΕ ΑΕΛ, το εμπεδώσαμε ότι οι «κακοί κύκλοι» είναι αυτοί που άνοιξαν το «μεταγραφικό κουτί» και ουχί ο εκπρόσωπος της μεγαλομετόχου εταιρίας που εδώ και καιρό μιλά με εκπροσώπους ποδοσφαιριστών για την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου (και όχι αυτό δεν είναι κακό, όπως κακό δεν είναι όμως και οι «κύκλοι» να αποκαλύπτουν κάποια πράγματα).

Εντάξει κύριοι της Διοίκησης της ΠΑΕ ΑΕΛ, το εμπεδώσαμε ότι οι «κακοί κύκλοι» σας οδήγησαν να διώξετε αρχές Νοεμβρίου πέντε παίκτες που είχατε αποκτήσει μόλις το καλοκαίρι, με την… παιδική αιτιολογία ότι «αποκλειστήκαμε από το Κύπελλο, άρα δεν τους θέλουμε».

Εντάξει κύριοι της Διοίκησης της ΠΑΕ ΑΕΛ, το εμπεδώσαμε ότι την προπονητολογία την άνοιξε τούτη εδώ η ιστοσελίδα, που αποκάλυψε το προ 20ήμερου τηλεφώνημα του εκπροσώπου της μεγαλομετόχου εταιρίας στον κ. Σάκη Τσιώλη και που με φωτογραφικά ντοκουμέντα αποκάλυψε την προχθεσινή τους συνάντηση στην Αθήνα. Τούτη εδώ η ιστοσελίδα φταίει λοιπόν και όχι αυτός που ενώ έχει μόλις προσλάβει τεχνικό ηγέτη, συζητά με έναν έμπειρο προπονητή που αγαπά την ομάδα και τον αγαπά η πόλη.

Επί της ταμπακιέρας όμως και πάλι κύριοι δεν μας είπατε τίποτα… Δεν μας διαψεύσατε – όπως είχατε δεσμευτεί με δελτίο Τύπου τη Δευτέρα – τις «δηλώσεις που έχουν δει το φως της δημοσιότητας», άρα μας επιτρέπετε να πιστεύουμε ότι ισχύουν, δεν μας διαψεύσατε τις επαφές του εκπροσώπου της μεγαλομετόχου εταιρίας με τον κ. Τσιώλη (και πώς να το κάνετε; Ξέρουμε ότι θα θέλατε να ήταν μοντάζ τα φωτογραφικά ντοκουμέντα, αλλά…).

Εν τέλει, κύριοι της Διοίκησης της ΠΑΕ ΑΕΛ, ποιοι είναι αυτοί οι «κύκλοι» που θέλουν» το κακό της ομάδας; Αποκαλύψτε τους επιτέλους στο φίλαθλο κοινό της ομάδας, ξεμπροστιάστε τους. Είστε η διοίκηση της ΑΕΛ, το έχετε καταλάβει αυτό; Έχετε δύναμη, προβείτε λοιπόν σε αποκαλύψεις και σταματήστε επιτέλους να πετάτε τη λάσπη στον ανεμιστήρα και… όποιον πάρει ο χάρος.

Αποκαλύψτε μας κύριοι της Διοίκησης της ΠΑΕ ΑΕΛ, ποιοι εν τέλει έβαλαν «φωτιά» στην ομάδα; Αυτοί που αναφέρονται σε πραγματικά γεγονότα επαφών σας με προπονητές ή και παίκτες, ή αυτοί που πιπιλίζουν την καραμέλα «δεν μας θέλει η πόλη» και τη μία μέρα βάζουν λουκέτο στην ομάδα (στην εταιρία τους, γιατί στην ιστορία της ΑΕΛ κανείς δεν μπορεί να βάλει λουκέτο) και την άλλη ανακοινώνουν ότι «πουλάνε»;

Αποκαλύψτε μας λοιπόν κύριοι της Διοίκησης της ΠΑΕ ΑΕΛ πράγματα και καταστάσεις και μην μας αναγκάζετε να ξαναγράψουμε «Πόσα θέλετε για να μας τρελάνετε;»

Διαβάστε επίσης: