Πολιτισμός » «Ζωές σε αναδίπλωση» στη Λάρισα

«Ζωές σε αναδίπλωση» στη Λάρισα

«Ζωές σε αναδίπλωση» στη Λάρισα

Το Κέντρο Πρόληψης ν. Λάρισας – Ο.ΚΑ.ΝΑ. «ΟΡΦΕΑΣ» και oι εκδόσεις «Γαβριηλίδη» διοργανώνουν εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου της Λίνας Βαλετοπούλου-Κουτούγια «Ζωές σε αναδίπλωση».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014 και ώρα 7:00 μ.μ. στο Εργαστήρι ζωής της οδού Μανωλάκη 11 στη Λάρισα.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι: Γιώργος Παναγιωτίδης, συγγραφέας και ποιητής. Γιάννης Αντάμης, δικηγόρος και συγγραφέας, Θεοδώρα Μουκούλη, ηθοποιός και θεατρολόγος, η οποία θα διαβάσει αποσπάσματα του βιβλίου και η συγγραφέας.

Συντονίζει ο δημοσιογράφος Ανδρέας Γιουρμετάκης

Λίγα λόγια για τη συγγραφέα: Η Λίνα Βαλετοπούλου-Κουτούγια σπούδασε φιλολογία, μουσική και στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα Δημιουργικής Γραφής του πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας. Εργάστηκε πάνω από εικοσαετία στην εκπαίδευση. Συμμετέχει με διηγήματά της σε πολλές συλλογικές εκδόσεις και διαδικτυακούς τόπους. Διήγημά της βραβεύτηκε στο διαγωνισμό «ΛόγωΤέχνης» 2013 προς τιμήν του Καβάφη. Ζει στη Λάρισα κι έχει τρία παιδιά. Οι «Ζωές σε αναδίπλωση» είναι το πρώτο προσωπικό της βιβλίο που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Γαβριηλίδη.