Λάρισα » Τα προβλήματα που έθεσε ο Αγοραστός στον Κουτσούμπα
ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΗΣ ΕΝΠΕ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ ΚΚΕ

Τα προβλήματα που έθεσε ο Αγοραστός στον Κουτσούμπα

Τα προβλήματα που έθεσε ο Αγοραστός στον Κουτσούμπα

Αντιπροσωπεία του ΔΣ της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝΠΕ) συναντήθηκε με το Γενικό Γραμματέα του ΚΚΕ κ. Δημήτρη Κουτσούμπα.

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα παρακάτω:

«Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Πρόεδρος της ΕΝΠΕ κ. Κώστας Αγοραστός και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου Χριστιάνα Καλογήρου, Απόστολος Κατσιφάρας, Απόστολος Τζιτζικώστας, Σπύρος Σπύρου, Σπύρος Τζόκας και Γιώργος Δακής.

Από την πλευρά του ΚΚΕ συμμετείχαν το μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ κ. Νίκος Σοφιανός και ο κ. Νίκος Καραθανασόπουλος, Περιφερειακός Σύμβουλος Δυτικής Ελλάδας και Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΚΚΕ.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν όλα τα καίρια ζητήματα που αφορούν τις αναγκαίες αλλαγές και την κατοχύρωση του ρόλου των Περιφερειών στην ανάπτυξη και τη μείωση των κοινωνικών και οικονομικών ανισοτήτων που μαστίζουν τη χώρα.

Επίσης, ενόψει της συζήτησης και ψήφισης του κρατικού προϋπολογισμού του 2015 τέθηκε το καίριο ζήτημα της υποχρηματοδότησης των αναγκαίων επενδυτικών έργων των Περιφερειών για την οδική ασφάλεια, τα αντιπλημμυρικά έργα και την αντισεισμική προστασία, καθώς και η εξασφάλιση της μισθοδοσίας των εργαζομένων στις Περιφέρειες από τον κρατικό προϋπολογισμό.

Τέλος, επισημάνθηκε και από τις δύο πλευρές η ανάγκη διασφάλισης του δημόσιου χαρακτήρα στη διαχείριση των κονδυλίων του νέου ΕΣΠΑ κατά τη νέα προγραμματική περίοδο 2014-2020».

Αγοραστος Ενωση Περιφερειων Κουτσουμπας