Δήμοι Νομού » Δήμος Φαρσάλων » Στόχος η προώθηση προϊόντων από τα Φάρσαλα

Στόχος η προώθηση προϊόντων από τα Φάρσαλα

Στόχος η προώθηση προϊόντων από τα Φάρσαλα

Στο πλαίσιο της πολιτικής του Επιμελητηρίου Λάρισας για στενότερη συνεργασία με τους Δήμους του Νομού και την ανάδειξη των τοπικών προϊόντων της περιοχής πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στις 25-11-2014 συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Λάρισας στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχείου Φαρσάλων.

Σε σχετική ανακοίνωση επισημαίνονται τα παρακάτω:

«Παρόντες στη συνεδρίαση ήταν τα μέλη του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Λάρισας, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Θεσσαλίας & Αντιπρόεδρος της ΕΣΕΕ κ. Νίκος Τζίκας, ο Δήμαρχος Φαρσάλων κ. Άρης Καραχάλιος, στελέχη του Δήμου, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Φαρσάλων κ. Δημήτρης Γακόπουλος καθώς και μέλη του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Φαρσάλων.

Ο Δήμαρχος Φαρσάλων προσέφερε στους παρευρισκόμενους έντυπο υλικό σχετικά με τα αξιοθέατα και την ιστορία των Φαρσάλων καθώς και τοπικό χαλβά ενώ ο Εμπορικός Σύλλογος προσέφερε τοπικούς οίνους.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης τονίστηκε ιδιαίτερα η επιθυμία και του Επιμελητηρίου Λάρισας αλλά και του Δήμου Φαρσάλων για στενότερη συνεργασία μεταξύ των φορέων με απώτερο στόχο την ανάδειξη και προώθηση των τοπικών προϊόντων και της περιοχής.

Ο Πρόεδρος κ. Δημήτρης Αδάμ καθώς και τα μέλη του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Λάρισας ευχαριστούν θερμά το Δήμαρχο Φαρσάλων κ. Αρη Καραχάλιο και τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου κ. Δημήτρη Γακόπουλο για τη θερμή φιλοξενία».