Οικονομία » H «ΤΥΡΑΣ» στις 50 κορυφαίες εταιρίες της χώρας

H «ΤΥΡΑΣ» στις 50 κορυφαίες εταιρίες της χώρας

H «ΤΥΡΑΣ» στις 50 κορυφαίες εταιρίες της χώρας

Ακόμη μια διάκριση για την Τρικαλινή γαλακτοβιομηχανία των αδελφών Σαράντη, η οποία κατατάσσεται και επισήμως μεταξύ των κορυφαίων της χώρας.

Μάλιστα, όπως καταγράφει το trikalavoice.gr μόλις προ ημερών ο Όμιλος Εταιρειών ΤΥΡΑΣ βραβεύτηκε σε ειδική εκδήλωση από την ICAP Group, τη μοναδική εταιρεία αναγνωρισμένη ως Rating Agency από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και την European Securities and Markets Authority (ESMA). Η ICAP απένειμε τα βραβεία στις επιχειρήσεις και τους Ομίλους – Ηγέτες βασιζόμενη σε τέσσερα μετρήσιμα κριτήρια με δημοσιευμένα αποτελέσματα.

Ειδικότερα και μέσα από ένα σύνολο 22.200 επιχειρήσεων που εξετάστηκαν, μόνον 45 Εταιρείες και 8 Όμιλοι πέτυχαν να διακριθούν ανταποκρινόμενοι ταυτόχρονα στα εξής κριτήρια:

1. Συμπεριλαμβάνονται στις 500 πιο κερδοφόρες Εταιρείες ή στους 200 πιο κερδοφόρους Ομίλους για το 2013, με βάση τα στοιχεία της έκδοσης Business Leaders in Greece (κριτήριο κατάταξης το EBITDA)
2. Συγκαταλέγονται στις 500 Εταιρείες ή 200 Ομίλους με το μεγαλύτερο αριθμό προσωπικού και έχουν αυξήσει το προσωπικό τους από το 2012 στο 2013
3. Οι Εταιρείες ή οι κύριες εταιρείες του Ομίλου έχουν υψηλό ICAP Credit Score (αξιολόγηση Πιστοληπτικής Ικανότητας που κυμαίνονται από Α1 έως Β2)
4. Βρίσκονται στις κορυφαίες θέσεις του Κλάδου τους (με βάση τον τζίρο)

ΠΗΓΗ: trikalavoice.gr