Λάρισα » ΕΚΛ: Συνέχεια στις αγωνιστικές δράσεις

ΕΚΛ: Συνέχεια στις αγωνιστικές δράσεις

ΕΚΛ: Συνέχεια στις αγωνιστικές δράσεις

 Το Εργατικό Κέντρο Ν. Λάρισας, «χαιρετίζει τους χιλιάδες απεργούς εργάτες και εργάτριες, τους νέους και τις νέες, τους ανέργους, τους συνταξιούχους, τους μικρούς Εμπόρους και ΕΒΕ, τη φτωχή αγροτιά του Ν. Λάρισας, που συμμετείχαν στην απεργία και στην απεργιακή του συγκέντρωση, δίνοντας συνέχεια στο αγωνιστικό κλίμα του τελευταίου διμήνου και του μεγαλειώδους πανελλαδικού συλλαλητηρίου της 1ης Νοέμβρη.

Οι εργαζόμενοι και τα λαϊκά στρώματα με τη σημερινή συμμετοχή τους στην απεργία και στη μεγάλη συγκέντρωση του ΕΚΝΛ, κόντρα στην εργοδοτική τρομοκρατία, στην υπονομευτική προσπάθεια του εργοδοτικού και κυβερνητικού συνδικαλισμού, στην αποπροσανατολιστική προσπάθεια κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης, έστειλαν μήνυμα αντίστασης στην ένταση της αντεργατικής αντιλαϊκής πολιτικής και απόρριψης των μέτρων που γενικεύουν τη φτώχεια και παγιώνουν την εξαθλίωση.

Κυβέρνηση, Ε.Ε και επιχειρηματικοί όμιλοι να μην αισθάνονται ήσυχοι. ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΚΩΝΟΥΜΕ την πάλη μας απέναντι στον πόλεμο που μας έχουν κηρύξει.

Καλούμε τους εργαζόμενους σε κάθε κλάδο και τόπο δουλειάς να δώσουν συνέχεια στις αγωνιστικές δράσεις. Να δώσουν με την ακόμα μεγαλύτερη οργάνωση τους στα σωματεία, άμεση και μαχητική απάντηση στις συνθήκες της σύγχρονης σκλαβιάς που μας προετοιμάζουν. Να τσακίσουμε το κλίμα της αδράνειας και της ηττοπάθειας που σπέρνει ο εργοδοτικός και κυβερνητικός συνδικαλισμός.

Να μην επιτρέψουμε να περάσουν τον νέο αντισυνδικαλιστικό και τον αντιασφαλιστικό νόμο. Να σημάνει γενικός ξεσηκωμός παντού, μας αφορά όλους».

Διαβάστε επίσης: