Χωρίς κατηγορία » Διοικητικό παρασκήνιο στην ΑΕΛ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΙ ΑΛΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ

Διοικητικό παρασκήνιο στην ΑΕΛ

Διοικητικό παρασκήνιο στην ΑΕΛ

Του Νίκου Ασπρούδη

Κομβικής σημασίας για το «αύριο» της ΠΑΕ ΑΕΛ είναι οι ημέρες που διανύουμε, μιας και έχουμε αρχίσει να μετράμε αντίστροφα για τη λήξη της προθεσμίας που έθεσε η La Farm, για να μεταβιβάσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της.

Μάλιστα, το βράδυ της Τρίτης στα γραφεία της ΠΑΕ, επί της Κύπρου, πραγματοποιήθηκε η γενική συνέλευση των μετόχων, εκεί που ο Βαγγέλης Πλεξίδας – καταθέτοντας μάλιστα και το απαραίτητο πληρεξούσιο της La Farm – για να μπορέσει να λάβει μέρος, τόνισε πολλές φορές ότι η εταιρία που εκπροσωπεί «πουλάει», με αντίτιμο 360.000 ευρώ.
Παράλληλα όμως, ο κ. Πλεξίδας επέμενε ότι η πόλη δεν τον θέλει (μη αναζητώντας ίσως τους λόγους που οδηγούν την πόλη σε αυτή η τη συμπεριφορά), αλλά και ότι τον Ιανουάριο θα κάνει μεταγραφές για να ενισχύσει την ομάδα.
Κατά τη διάρκεια της γενικής συνέλευσης, ο κ. Αχιλλέας Παυλόπουλος αποκάλυψε ότι υπάρχει ομάδα Λαρισαίων επιχειρηματιών που θέλει να εμπλακεί με την ομάδα και όπως επισήμανε ως τις 12 Δεκεμβρίου, που λήγει η νέα προθεσμία που έδωσε ο κ. Πλεξίδας, θα του έχει καταθέσει και την πρόταση. Μάλιστα, παρόντας στη συζήτηση ήταν και ο νομικός εκπρόσωπος της συγκεκριμένης ομάδας, που δεσμεύτηκε ότι σύντομα θα κάνει την τελική της πρόταση και παράλληλα θα δημοσιοποιήσει και τα ονόματα των συμμετεχόντων.

Τα Δένδρα
Όπως είχε επισημάνει από την προηγούμενη εβδομάδα η larissanet, το αθλητικό κέντρο των Δένδρων δεν είναι στην τιμή των 360.000 ευρώ, ενώ όπως αποκάλυψε ο κ. Πλεξίδας δεν είναι καν προς ενοικίαση, αλλά προς πώληση. Όταν μάλιστα ερωτήθηκε για την τιμή αρκέστηκε να πει «εδώ είναι όλα τα παραστατικά αγοράς και κατασκευής, που ορίζουν την τιμή»!!! Γίνεται λοιπόν εύκολα κατανοητό ότι το αθλητικό κέντρο αποτελεί πλέον το μεγάλο «χαρτί» στην αγοραπωλησία της ομάδας, αφού ο πιθανός επενδυτής θέλει να το αγοράσει θα πρέπει να εκτινάξει το μπάτζετ που είχε στο μυαλό του να «ρίξει» με το… καλημέρα στην ομάδα, ενώ αν δεν θα αγοράσει θα πρέπει η ομάδα του να γυρνά σαν… τσιγγάνα για να μπορέσει να προπονηθεί.
Αξίζει επίσης να επισημάνουμε ότι στην τιμή των 360.000 ευρώ, δεν είναι ούτε τα γραφεία της Κύπρου 72, αλλά ούτε και η μπουτίκ της ομάδας!!! Ενώ θα πρέπει να επισημάνουμε και το νούμερο που πρέπει να δαπανηθεί για τους παίκτες, που σύμφωνα με τον κ. Πλεξίδα αγγίζει το 1.400.000 ευρώ (ποσό τεράστιο για μία ΠΑΕ Football League).

Και άλλη;
Εκτός πάντως από την πρόταση που αποκάλυψε το βράδυ της Τρίτης ο κ. Παυλόπουλος, υπάρχουν πληροφορίες και για έναν ακόμη επιχειρηματία (με μεγάλο κύκλο εργασιών) που θέλει να εμπλακεί με τα διοικητικά της ΑΕΛ και που στο παρελθόν δεν είχε ασχοληθεί ξανά με το ποδόσφαιρο. Μάλιστα, οι ίδιες πηγές επισημαίνουν ότι δεν θα έλεγε «όχι» σε μία πιθανή περίπτωση συνεργασίας με την ομάδα «Παυλόπουλου», εάν φυσικά και οι ίδιοι το επιθυμούσαν.

 

Διαβάστε επίσης: