Δήμοι Νομού » Δήμος Τεμπών » Θέματα του Δ. Τεμπών στην αντιπεριφερειάρχη Μ. Μαμάρα

Θέματα του Δ. Τεμπών στην αντιπεριφερειάρχη Μ. Μαμάρα

Θέματα του Δ. Τεμπών στην αντιπεριφερειάρχη Μ. Μαμάρα

Με την Αντιπεριφερειάρχη κα Μαρία Μαμάρα συναντήθηκε ο Πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού Περιβάλλοντος Παιδείας (ΔΟΠΑΠΕΠ ) κ.Μιχάλης Καρατέγος και ο Πρόεδρος του Κοινωνικού Παντοπωλείου και Αντιπρόεδρος του ΔΟΠΑΠΕΠ του Δ.Τεμπών κ. Λάμπρος Ζάρρας.

Σε σχετική ανακοίνωση επισημαίνονται τα παρακάτω:

«Στη συνάντηση συζητήθηκε αρχικά το θέμα των πολιτιστικών εκδηλώσεων που προγραμματίζονται να πραγματοποιηθούν το 2015.

Οι εκδηλώσεις θα συγχρηματοδοτηθούν από την Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Για το συγκεκριμένο θέμα κατατέθηκε και φάκελος από την πλευρά του Οργανισμού.

Εκτός των πολιτιστικών εκδηλώσεων υπάρχουν και κάποιοι συνδημότες μας που μας χρειάζονται δίπλα σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς έτσι ο Πρόεδρος του Κοινωνικού Παντοπωλείου κ.Λάμπρος Ζάρρας ενημέρωσε την Αντιπεριφερειάρχη κα Μαρία Μαμάρα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Τεμπών που λειτουργεί εδώ και δυο χρόνια στην έδρα του Δήμου στο Μακρυχώρι και διανέμει κάθε μήνα τρόφιμα σε 90 οικογένειες που ζουν στο Δήμο Τεμπών.

Πάνω στο συγκεκριμένο θέμα έγινε συζήτηση έτσι ώστε να στηριχτεί το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Τεμπών μέσα από την προγραμματική σύμβαση μεταξύ του Υπουργείου Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλειας και Πρόνοιας και της Περιφέρειας Θεσσαλίας για τη διανομή τροφίμων σε άστεγους και άτομα που δεν έχουν τη δυνατότητα καθημερινής σίτισης και διατροφής.

Η κα Μαμάρα τους ευχαρίστησε για την επίσκεψη και δήλωσε “θα είμαστε δίπλα σας σε ότι χρειαστείτε σαν Περιφέρεια Θεσσαλίας και προσωπικά από την πλευρά μου, θα κάνω ότι είναι εφικτό για να στηριχθεί ο Οργανισμός και οι κοινωνικές δομές του Δ.Τεμπών”».